Audio Circuit Hobby Project ... Need Input ...

S

sandiegojoe

Guest
Hello Ikvienam,
Šis ir mans pirmais pastu šeit ... Thanks, kas ļauj man pievienoties jūsu forumā ...

Man ir ideja par elektronisku audio hobijs projektu, es gribētu veidot.Tas ir sava veida specializēta ierīce, kas, šķiet, nav pieejami komerciāli, tāpēc es gribētu, lai izstrādātu un izveidotu pats, tikai jautri, un es esmu prasot veikt dažus palīdzēt ar shēmu, jo es nezinu daudz par ka.

Būtībā, es iedomāties mazu lodziņu pietiekami lielas, lai māja "AA" vai "AAA" baterijas barošanas un būs 2 ieejas domkrati uz vienu galu un 1 izeja domkrats uz otru galu.

1 Input tiks 08/01 ligzdu Ipod kuras nepārtraukti atskaņot mūziku ... Input 2 tiks ¼ domkrats, ka tiks periodiski ražo audio signālu ... Rezultāts 1 būs ¼ austiņu ligzdu ...

Pamata darbība būs Ipod TIKAI spēlēs mūziku nepārtraukti spēkā 1 Input, caur lodziņu, un uz Output austiņas ir 1 ... Ja skaņas signāls ir pietiekami izturīgs ir dzirdējuši, izmantojot 2 ieejas, mūzika no 1 Input tiks samazināta pie vairākām sekundēm, un tad tikai audio signāls no 2 ievades būs dzirdējuši, izmantojot austiņas ... Pēc iepriekš noteiktā laika, ierīce pārslēgtos atpakaļ, un tikai mūziku būs jāuzklausa vēlreiz ...

Es gribētu, lai ierīce būtu ieslēgšanas-izslēgšanas slēdzis ... kontroli, lai pielāgotu 2 stiprumu ievadi nepieciešami, lai iedarbinātu pārslēgties starp 1 Izejvielas un 2 ... kontroli, lai pielāgotu laika Ieejas 1 būs klusēt (1 līdz 10 sekundes) ... Un tilpuma kontrole austiņas Rezultāts 1 līdz ... (ieslēgšanas-izslēgšanas slēdzis varētu iekļaut ar kādu citu pārbaužu) ...

Kad ierīce ir ieslēgta es vēlētos tai darboties kā aprakstīts iepriekš ... Ja ierīce ir izslēgta Vēlos periodiski tonis no 2 ievades tikt uzklausītām, izmantojot austiņas ... (ja iespējams)

Es gribētu, lai izveidotu lielāku vidējo prototips ir pirmais pierādījums dizainu, un tad vēlāk padarīt vēl lietojams modelis samazināšana, cik vien iespējams ...

Ja kāds ir kāds padoms, idejas vai komentāri par to, kā sākt šo projektu, es baudīt dzirdes viņiem ... Un, ja kāds zina, par visiem pielietotajiem plānus, ir līdzīgi ar šo domu es baudīt redzēt tos ...

Žēl ilgi post ... Thanks Ikvienam,
SanDiegoJoe

Varbūt man ir nepieciešams sniegt nedaudz vairāk informācijas par to, ko šī ierīce ir un kā tā tiks izmantota.

Es esmu Avid metāla detectorist (tas ir labi ... viens no tiem, puiši jūs redzēt pie pludmales), un es esmu darot to gadiem ... Es valkāt lielu kopumu austiņas un staigāt apkārt šūpošanos mana mašīna gaida to "Beep", un man pateikt, kad rakt ... Dažreiz 10 vai 15 minūtēm būs robežās no pīkst ... Es domāju, ka tas būtu cool, lai klausītos mūziku laikam, bet es nevēlos palaist garām jebkura "iepīkstas" ... Tātad, mana ideja ir, lai ierīci, kas iet starp manu mašīnu, un mans austiņas ... es arī pievienojiet iPod un klausīties mūziku caur manu austiņas ... Kad metāla detektors pīkst, ipod paliks kluss, un es dzirdu tikai iepīkstas ... Kad detektors apstājas pīkstienus, dažu sekunžu aizkavēšanās būs iet un Ipod nāk atpakaļ ...

Nav pārliecināts, vai tas ir pat iespējams, bet domāju, es varētu palaist to uz augšu karoga masts, un redzēt, ja kāds ir kādas idejas, kā padarīt šo darbu ...

Šeit ir pamata diagrammu / shēma, kas man līdz šim ir ...
Pateicība,
SanDiegoJoe
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams pieteikumvārds, lai skatītu šo arestu

Meklēt Google uz VOX Circuit (balss slēdzi) vai iemērkšana Circuit (mūzikas pīles tās līmeni, kad diktors sarunās).

Paldies par ieteikumiem ...

I did atrast dažas Balss un / vai Tone aktivēto plānus, bet man ir nepieciešams atrast veidu, kā iekļaut atlikt uz tiem indikatoriem ...

Iemērkšana shēma ir interesanta ideja ... Nekad nav dzirdējuši, ka pirms ... Ļoti daudz, piemēram, to, ko es meklēju ... Pagaidām es varu tikai atrast dažas lielas celtspējas / kravnesības DJ stuff ... Bet tas ir diezgan regulējams kavēšanos, tilpums utt un es, piemēram, ka ... Būtu labi, lai atrastu kaut ko vairāk portatīvu vai gaismas svars ...

Ja kāds zina, kur es varu atrast kādu plānus iemērkšana Circuit, lūdzu, let me know ... Es domāju, ka ir veids, kā es esmu gatavojas iet, ja es varu ...

Paldies vēlreiz,
SanDiegoJoe

Jums labot un filtrēt jūsu kontroles audio un izmantotu radītās DC, lai ieslēgtu JFET attenuator jo signāla ceļš kontrolētu audio.Tad jums ir iemērkšana ķēdē.
Uzglabāt audio aizplūšanu JFET vai zem 100mV maksimuma zemas traucējumus.Kad divi rezistori barības puse signāla līmeni aizplūšanu uz vārtiem, tad izkropļošana ir ļoti zems.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back