attēlu apstrāde

F

flora

Guest
Hai Draugi
Vai mēs spējam pārvērst kvadrātveida attēlu apļveida attēlu
Laipni atbilde mani

Ko jūs domājāt ar konvertēt kvadrātveida attēlu apļveida attēlu?Es nevaru iedomāties, ir kvadrātveida attēlu.

do u vēlaties mainīt robežu attēlu no kvadrātveida uz riņķveida?ja jā, tad es domāju, ka u ir nepieciešams zaudēt kādu informāciju attēlā.

jā, es vēlos mainīt robežu attēlu no kvadrāta uz apli ar vienu izvēlēto punktu kā center.Loss informācija nav problem.Is ir kāds veids?
laipni atbilde mani

Neesat pārliecināts, cik vēlaties convet attēlu.
ti, koda MATLAB vai kaut kas cits.bet tas ir iespējams vispār.
Ja jūs vēlaties īpašā veidā, Ļaujiet man mēģināt to.

h ** p: / / www.manifold.net/doc/7x/create_a_circular_feathered_image.htm

h ** p: / / www.eclipsechaser.com / eclink / astrotec / panconv.htm

Es daru savu projektu pirkstu nospiedumu verification.For pirkstu nospieduma atbilstību i ir jāatrod centrā, un ar šo punktu, jo centrs man ir izdarīt 6 aprindas ar katru apli 0f 20 platums pixels.need Matlab kodu nozīmi.

Ir daudzi citi veidi, kā darīt pirkstu nospiedumu pārbaudi, u var izmantot saturu, attēlu iegūšanai, pamatojoties uz histogrammu pieeja.jebkāda īpaša iemesla, lai izvēlētos šo metodi
diretly kodi ir pieejami pirkstu nospiedumu pārbaudes uz net.izmēģināt šo,

h ** p: / / www.edaboard.com/ftopic130423.html

h ** p: / / www.mathworks.com/matlabcentral/fileexchange/loadFile.do?objectId=4239&objectType=File

ceru, ka tas palīdz.

Draugu, varat mēģināt fons substration ar pieņemšanu MATLAB attēlu apstrāde Toolbox funkcijas kā veikt pikseļu kartēšanu par ROI.Es ceru, ka tas jums palīdzēs ekstrakts ROI daktiloskopisko.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back