D
deniah
Guest
wizpic Vai jūs varat nosūtīt tieša saikne firmware. Es nevaru atrast to.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
. Nav tieša saikne ar firmware. Vienīgā vieta, kur jūs saņemsiet firmware par šo programmētājs ir no dizainers pats. Tas tikai izmaksas € 7 mums jāatbalsta viņu ohterwise ne vairāk atjauninājumus. Man bija permisson no projektētāja pēc manas rasējumiem. Kā tā darbojas jums ir jāmaksā 7 erous un sisico stāsta jums to, ko darīt, viņš jums nosūtīt vienreiz izmantot tikai bootlaoder failu programmu, kas pic tad viņš stāsta jums to, ko darīt, no turienes, jo jūsu programmētājs vēl nav darbā. tas viss ir darīts internetā sisico ir ļoti gudrs cilvēks, un es domāju, ka viņš ir domājis par katru lietu, lai pārtrauktu cilvēku lielisks viņam off. [Size = 6] [color = red], tāpēc, lūdzu pieturas uzdodot mani FIRMWARE, JUST BUY IT GIVE SISICO ATBALSTS UN KREDĪTA, kad sakarā [/color] [/size] wizpicwizpic Vai jūs varat nosūtīt tieša saikne firmware. Es nevaru atrast to
Laba ideja, es būs panākt, pievienoti, un, un reupload PCB failu. Paldies, vai ieejas un barības atpakaļ. Es domāju, ka programmētājs strādā lieliski es esmu arī gatavojas veikt SINGLE PCB intsted 2 ja boday vēlas to kā 2 Viens PCB bija, lai atbilstu manām vajadzībām wizpicKā labs dizains praksi, kāpēc nav jūs zemes ievade pins nesaistītu vārti ar 1K rezistoru. Tādā veidā, iecirkņa būs stabilāka un kopējais dessipation tiek pārbaudīta. Arī cilvēki, kopēšanu dizains iegūt labāk izstrādāti ķēdē.
Wow cilvēks dont būt tik dusmīgs. Es domāju, jūs teicāt, ka firmware ir bezmaksas, bet atjauninājumi maksā.wizpic Nav tieša saikne ar firmware. Vienīgā vieta, kur jūs saņemsiet firmware par šo programmētājs ir no dizainers pats. Tas tikai izmaksas € 7 mums jāatbalsta viņu ohterwise ne vairāk atjauninājumus. Man bija permisson no projektētāja pēc manas rasējumiem. Kā tā darbojas jums ir jāmaksā 7 erous un sisico stāsta jums to, ko darīt, viņš jums nosūtīt vienreiz izmantot tikai bootlaoder failu programmu, kas pic tad viņš stāsta jums to, ko darīt, no turienes, jo jūsu programmētājs vēl nav darbā. tas viss ir darīts internetā sisico ir ļoti gudrs cilvēks, un es domāju, ka viņš ir domājis par katru lietu, lai pārtrauktu cilvēku lielisks viņam off. [Size = 6] [color = red], tāpēc, lūdzu pieturas uzdodot mani FIRMWARE, JUST BUY IT GIVE SISICO ATBALSTS UN KREDĪTA, kad sakarā [/color] [/size] wizpic
: D ja izlasītu šo lapu par usb programmētājs, tad jums būtu rad šīs daļas: |. WizpicWow cilvēks dont būt tik dusmīgs. Es domāju, jūs teicāt, ka firmware ir bezmaksas, bet atjauninājumi maksā
yeah 6 € par hex tad bezmaksas atjauninājumu tur pēc [ / quote] Tas ir labāk got to no manas krūtis. : D un tikai ierakstiem nebija bas nākt pāri ir dusmīgs vai uzbrukumā vienkārši vēlas, lai būtu skaidrs, ka man nav hex failu: D