AT91RM9200 blink lika sākt MCU

wizpic Vai jūs varat nosūtīt tieša saikne firmware. Es nevaru atrast to.

wizpic Vai jūs varat nosūtīt tieša saikne firmware. Es nevaru atrast to
. Nav tieša saikne ar firmware. Vienīgā vieta, kur jūs saņemsiet firmware par šo programmētājs ir no dizainers pats. Tas tikai izmaksas € 7 mums jāatbalsta viņu ohterwise ne vairāk atjauninājumus. Man bija permisson no projektētāja pēc manas rasējumiem. Kā tā darbojas jums ir jāmaksā 7 erous un sisico stāsta jums to, ko darīt, viņš jums nosūtīt vienreiz izmantot tikai bootlaoder failu programmu, kas pic tad viņš stāsta jums to, ko darīt, no turienes, jo jūsu programmētājs vēl nav darbā. tas viss ir darīts internetā sisico ir ļoti gudrs cilvēks, un es domāju, ka viņš ir domājis par katru lietu, lai pārtrauktu cilvēku lielisks viņam off. [Size = 6] [color = red], tāpēc, lūdzu pieturas uzdodot mani FIRMWARE, JUST BUY IT GIVE SISICO ATBALSTS UN KREDĪTA, kad sakarā [/color] [/size] wizpic

Sveiki WizPIC, kā labs dizains praksi, kāpēc nav jūs zemes ievade pins nesaistītu vārti caur 1K rezistoru. Tādā veidā, iecirkņa būs stabilāka un kopējais dessipation tiek pārbaudīta. Arī cilvēki, kopēšanu dizains iegūt labāk izstrādāti ķēdē. Paldies un uzskata, bimbla.

Hi Bimbla
Kā labs dizains praksi, kāpēc nav jūs zemes ievade pins nesaistītu vārti ar 1K rezistoru. Tādā veidā, iecirkņa būs stabilāka un kopējais dessipation tiek pārbaudīta. Arī cilvēki, kopēšanu dizains iegūt labāk izstrādāti ķēdē.
Laba ideja, es būs panākt, pievienoti, un, un reupload PCB failu. Paldies, vai ieejas un barības atpakaļ. Es domāju, ka programmētājs strādā lieliski es esmu arī gatavojas veikt SINGLE PCB intsted 2 ja boday vēlas to kā 2 Viens PCB bija, lai atbilstu manām vajadzībām wizpic

wizpic Nav tieša saikne ar firmware. Vienīgā vieta, kur jūs saņemsiet firmware par šo programmētājs ir no dizainers pats. Tas tikai izmaksas € 7 mums jāatbalsta viņu ohterwise ne vairāk atjauninājumus. Man bija permisson no projektētāja pēc manas rasējumiem. Kā tā darbojas jums ir jāmaksā 7 erous un sisico stāsta jums to, ko darīt, viņš jums nosūtīt vienreiz izmantot tikai bootlaoder failu programmu, kas pic tad viņš stāsta jums to, ko darīt, no turienes, jo jūsu programmētājs vēl nav darbā. tas viss ir darīts internetā sisico ir ļoti gudrs cilvēks, un es domāju, ka viņš ir domājis par katru lietu, lai pārtrauktu cilvēku lielisks viņam off. [Size = 6] [color = red], tāpēc, lūdzu pieturas uzdodot mani FIRMWARE, JUST BUY IT GIVE SISICO ATBALSTS UN KREDĪTA, kad sakarā [/color] [/size] wizpic
Wow cilvēks dont būt tik dusmīgs. Es domāju, jūs teicāt, ka firmware ir bezmaksas, bet atjauninājumi maksā.

deniah neesmu dusmīgs, bet tikai iegūt apnikuši ar cilvēkiem, neatlaidīgi vaicājam jaunu Hex failu: D
Wow cilvēks dont būt tik dusmīgs. Es domāju, jūs teicāt, ka firmware ir bezmaksas, bet atjauninājumi maksā
: D ja izlasītu šo lapu par usb programmētājs, tad jums būtu rad šīs daļas: |. Wizpic
yeah 6 € par hex tad bezmaksas atjauninājumu tur pēc [ / quote] Tas ir labāk got to no manas krūtis. : D un tikai ierakstiem nebija bas nākt pāri ir dusmīgs vai uzbrukumā vienkārši vēlas, lai būtu skaidrs, ka man nav hex failu: D

Kā iegūt jaunāko hex failu GTP USB +? Es augstu vērtēju jebkuru palīdzību.

No šādām šo ziņu es savākt ir veco versiju firmware, kas ir BEZMAKSAS jaunā versija firmware, kas maksāja 6 vai 7 Aparatūras gudrs abi ir vienādi. Vai kāds ir veco firmware, un to, ko tas atbalsta? Piešķirti tas ir mazāks nekā USB versija ICD2, bet ne atkļūdot. MovingBait Ü

[Quote = wizpic] Jūs varat doties šeit un nopirkt to h ** p: / / perso.wanadoo.es / siscobf / index.html , jūs varat maksāt caur PayPal, lai winpic800 (at) hotmail.com un viņš ar Jums sazināsies un pateiks, ko darīt tālāk, vai ay jautājumiem tikai nosūtīt e-pastu uz iepriekš minēto es atklāju viņam ir ļoti noderīga. Kad esat samaksājis jums bezmaksas atjauninājumu ti Firmware atjauninājumu wizpic: D [/quote] man nosūtīja ziņu Sisco tad viņš man teica, ka HEX fails nav pieejams pērk. Wizpic, lūdzu sniegt man informāciju?

es apskatīt to un lūgt tikai gadījumā, ja viņš ir miss saprot jūs wizpic

Hi wizpic Jums šķiet ļoti labi informēti par šo programmētājs - ceru, ka jums nav prātā mani lūdzot šo, tas ir programmas 16C84 ir, lūdzu? Esmu vairākas veciem projektiem, kas izmanto šos un nav pārliecināts, vai 16F84 strādās vietā. Mans vecais sērijas programmētājs nebūs, šķiet, darbojas ar Moden datoriem tagad. Pretējā esmu ieinteresēts firware jautājumu - un, protams, nav nenovēlēt maksāt 7 eiro! Liels paldies un vislabākos novēlējumus.

Nē, tas nav suuport 16C84, bet tas ir patiešām vecs cepure tagad, bet, ja jums ir sorice failus, tad viņi būs viegli mainīt, lai siut 16f84 visiem differance bewteeb tām ir, ka C ir rakstīt vienreiz, un F rewriteable ja es atceros it'sd ir ilgs laiks, kopš es tos izmantot. labāk pic izmantošana ir jaunāka versija 16f627 / 8. kā šķiet labi informēta bit tas ir tikai teikt par autoru / dizainers, ja kredīts ir jāmaksā, un vairāk cilvēku pērk savukārt dod autoram / dizainers stimuls turpināt modernizāciju un sniedzot lielisku atbalstu, piemēram, viņš nav pie monent. nopirkt to būvēt jums nav žēl to Man nekad nebija wizpic

Paldies wizpic, tev taisnība, man ir nepieciešams, lai kopsolī ar laiku! Es esmu pie viena 16C84 powered projektu, kas ir neliela kļūda, kas man ir nepieciešams noteikt pirms es pāriet uz jaunāku paaudzi mikroshēmas. Tas, iespējams, ostas pāri 16F84 ok, nepieciešams, lai saņemtu jaunu programmētājs būvēts, un tad var mēģināt! Programmētājs, protams, šķiet, ir cienīgs gabals kit, un es esmu šobrīd kļūst visi biti kopā, lai veidotu to.

Microchip ir pieejams PICKIT2 firmware (par PIC18F2550), shematisks (lietotāju rokasgrāmata) un PC programmatūru savā vietā, visiem lejupielādējama par brīvu. Šis programmētājs strādā ar USB portu un savu jauno atbrīvošanu var sadedzināt daudz PIC modeļiem. Protams, jums ir veids, kā sadedzināt 18F2550 un atrast dažas daļas (mosfet tranzistori).

Visi noskaidrot firmware jautājums ..... tikko saņēmis atbildi no Sisco, viņš vairs nesniedz failu pa e-pastu veidā Wizpic skaidro. Viņš pasts 18F2550 gatavs programmētu, kas izmaksāja 25 eiro (par PIC un 20 pastmarkas 5). Joprojām lielisku vērtību, mazliet grūtāk tomēr nekā dažus e-pastu failus. Michael

Man bija daži no laimīgo tiem, tad. Es pieteicos uzreiz, kad es dzirdēju, ka jaunas versijas iznākt. var, ja vairāk cilvēku piemēro failu, nevis glabāt jautā man par Hex failu, tad jums būtu off tikai jāmaksā 7 € laikā. bet es piekrītu madbanana tas joprojām ir labi tā vērts wizpic

Diezgan piekrītu Wizpic, kad kāds ņem nepatikšanas izstrādāt kaut ko tik labi, kā tas ir tikai tiesības atalgot. Ja jūs uzskatāt, izmaksas par komerciālu programmētājs tad vēl tiešām ir laba vērtība!

hi Wizpic, Jūsu norīkošanu ir tas got mani uz GTP USB +. Es daru projektu ar dsPIC, man bija pasūtīts PIC un PCB klāja no SISCO par € 39. Beidzot izdevās iegūt iepriekš programmētu pic un PCB. Sisco ir ļoti labs atbalsts. Plus programmētājs ir Gem. darbojas nevainojami. Man izdevās pārbaudīt aptuveni 25 līdz 30 verities pic. Pat auto jauninājums strādā perfekti. Jaunāko versiju winpic800 ir 3,60.

[Quote = MadBanana] Visi noskaidrot firmware jautājums ..... tikko saņēmis atbildi no Sisco, viņš vairs nesniedz failu pa e-pastu veidā Wizpic skaidro. Viņš pasts 18F2550 gatavs programmētu, kas izmaksāja 25 eiro (par PIC un 20 pastmarkas 5). Joprojām lielisku vērtību, mazliet grūtāk tomēr nekā dažus e-pastu failus. Michael [/quote]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back