AT91RM9200 blink lika sākt MCU

N

neoaspilet11

Guest
Hello everybody, Vai kāds ir shēmas diagramma par šo vienu? Paldies,

Sveiki Iet uz [URL = http://perso.wanadoo.es/siscobf] WinPIC800 GTP USB + [/URL] thingies ir spāņu valodā, jūs varat izmantot google valodas rīku tulkot. Aizstāt ** ar tt, ok:) Good luck [/url]

Esmu uzcelta šī programmētājs un izstrādāta mana vienu sided PCB. labi, tā sastāv no ZIF socket un galvenie PCB siut manu apllication. tas ir ļoti labs Hex fails tikai izmaksas € 6 valvue naudu. wizpic

Wizpic, kā jūs saprotat 6 € par Hex failu? Lūdzu, paskaidrojiet.

yeah 6 € par hex tad bezmaksas atjauninājumu tur pēc. Es samaksāju caur Pay Pal un viņš sūtīja failu, tad viņš paskaidroja, kā to uzlabot. softawre ir bezmaksas wizpic

Tagad es saprotu. Ja jūs vēlaties veidot šo programmētājs jums ir nopirkt firmware. Man bija sajaukt, jo es domāju, ka firmware ir par brīvu, pirms un nāca ar WinPic800 programmatūru. Ko jūs domājat par to. Es esmu nepareizi?

jā, tas bija bezmaksas, lai jūsu ne nepareizi tas nāk ar visiem stuff par brīvu, lai veidotu. bet noiw ir jaunāka versija, kas tas vairs nāk ar hex failu. es up slodze manu versiju par vienu sided PCB, bet tikai gaida, lai daļu, lai es var pārbaudīt i būvēts prevoius versiju lentes klāja, lai pārbaudītu to būtībā se, kā programmētājs, bet tagad es zinu, cik labi iy ir es esmu izgatavoti PCB. wizpic

Kāda ir atšķirība starp veco bezmaksas versija un jaunā versija firmware atšķirība? Vai esat mēģinājuši veco firmware? Vai tas programmētājs darbam ar USB 1.1?

predrage
Kāda ir atšķirība starp veco bezmaksas versija un jaunā versija firmware atšķirība?
A tas atbalsta vairāk pic un EPROM un es domāju, ka tas drīz tiks atbalstīti dsPIC
Vai esat mēģinājuši veco firmware? [/ quote ] Jā i did būvēt / mēģināt veco versiju, un nebija nekādas problēmas pat mēģinājuši jauno firmware, kas manu veco aparatūru
Vai tas programmētājs var strādāt ar USB 1.1
Tagad, ka es nevaru pateikt, jo mana comptures ir ieguvuši variants 2, bet es esmu pārliecināts, ka, ja jūs e-pastu dizaineris, viņš varēs atbildēt, ka par. viņš šķiet jauks puisis un izpalīdzīgi. uzbūvēt vienu jūs paradis nožēlu to. wizpic

Jūs pieminējāt veco aparatūru. Vai tas nozīmē, ka pastāv atšķirība aparatūras? Kas ir viņa pasta (cilvēks, ka projekts šo programmētājs)?

jā ir, ja u ir ieguvuši veco shematisks un pēc tam apskatīt mājas lapā iepriekš un u redzēs bbarney i ir darījuši to Protel, un tas būs drīz wizpic

Man ērglis sch. un skatīties uz jūsu kuģa, pateicoties bbarney

Es esmu tikai gaida ok no dizainera, lai dalītos tā es nevēlos traucēt kādu wizpic

[Quote = wizpic] I esam izveidojuši šo programmētājs un izstrādāta mana vienu sided PCB. labi, tā sastāv no ZIF socket un galvenie PCB siut manu apllication. tas ir ļoti labs Hex fails tikai izmaksas € 6 valvue naudu. wizpic [/quote] Tagad 7 Euro ...: D

Nu pat 7 € joprojām lētu pusi cenu. Es esmu tik apmierināta ar mīnu, un tā programmām, viss man ir nepieciešams to darīt, daži citi ne. Labākā daļa par maksājumu par to jūs saņemat bezmaksas atjauninājumus. Es aizmirsu, lai augšupielādēt failus no mana dizains visiem uzbūvēta un pilnībā pārbaudīta šeit jums ir cilvēki wizpic

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back