ASIC dizains?

A

abhineet22

Guest
kas ir ASIC dizaina jautājums?
kā īstenot ASIC?
kādi ir kritēriji, izstrādājot ASIC? to, kas ir izmaksu minimumu?
iedodiet man saiti vai materiāla

ASIC == Pieteikums Specfic IC ..
Dizaina problēmas ae vairāk vai mazāk tāda pati kā normālai mikroshēmu dizainu.Bet šajā gadījumā, tas var ietekmēt lietotāja (persona, kas pieprasa), budžets, piemēram, izmaksas, elektroenerģijas, apgabals u.tml.U mēģināt desgin, pamatojoties uz visiem ierobežojumiem.Kur vien iespējams, u tirdzniecība (piemēram, ja u ir mazāk zonā, tad u ir kompromisu paralēlisms, proti, mazāk funkcionālās vienības) un tht stuff tāpat.Laba IC dizains grāmata ir Baker un Boyce ..Tās 2 sējumos.arī Neil Weste ir laba grāmata
ceru, ka tas palīdz!
abhi

ASIC dizaina plūsma sākas ar rakstisku aparatūras dažās valodu, piemēram, VHDL vai Verilog un tad sintēzes tos tehnoloģiju īpašās bibliotēka (kartēšanu uz šūnām), tad jums ir sniegt specifikācijām, piemēram, setuptime, holdtime savu dizainu, un pēc tam palaist vieta un maršruts rīks lai pabeigtu savu dizainu.

Jūs varat uzdot mājas lapas ASIC eda rīks pārdevēji, piemēram, ritms, Kopsavilkums un magma Sīkāku informāciju par to plūsmu.

ASIC dizaina John Sebastian Smith būs labākā grāmata par iesācējs.

ASIC ir integrālās shēmas, kam ir īpašas iezīmes, ja vēlaties uzzināt par ASIC varat lasīt šādi grāmatas:

VLSI Engineering no Dillinger
un Basic Douglas un VLSI dizains, ja tu runā spāņu varat izlasīt Circuitos Integrados de Aplicación Especifica ASICPievienots pēc 24 sekundes:

ASIC ir integrālās shēmas, kam ir īpašas iezīmes, ja vēlaties uzzināt par ASIC varat lasīt šādi grāmatas:

VLSI Engineering no Dillinger
un Basic Douglas un VLSI dizains, ja tu runā spāņu varat izlasīt Circuitos Integrados de Aplicación Especifica ASIC no Deschamps

kā mēs visi zinām, ka par Flip flops, var kāds man pateikt, kāpēc 4 veidu Flip kritiens izmanto izmantota. un tikai viens netiks sufficient.tell mani atsevišķu pieteikumu, kurā īpaša Flip kritiens ir.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back