Allegro downconvert līdz 15,2 rev

P

pcbdesigner34

Guest
Man BRD failu, ka esmu saņēmis par izmaiņām.Man ir versija 15.2.Mēģinot atvērt Allegro failu tas saka "Nevar atvērt dizains, jo datu bāze ir saglabāta jaunākās presei ...."

Jebkura ideja, kā iegūt ap šo problēmu

Allegro BRD fails ir binārs fails.Tomēr jūs varat apskatīt to ar Wordpad teksta redaktoru.Kaut kur augšpusē fails būs ieraksts, ka izskatās kā "allv15-76/13/allv15-72/27/.............netv15-712/5/allv15".Ja tā saka 15-7xx, tad tā versija 15,7.Ja tā saka 16-xx tas versija 16.x.

Nav veids, kā ietaupīt versiju 16 failu atpakaļ līdz 15,2, bet versija 15,7 failu var saglabāt no 15,7 Allegro līdz formātā, kas saderīgs ar iepriekšējo versiju, 15 vai 15,2 formātā.

Man ir gatavs uzņemties apskatīt failu jums, un downconvert, ja es varu.Ja jūs vēlaties mani pieņemt nošauti, zip vai rar, un PM to me.

Paldies House_Cat.Es jums nosūtīja ziņu.Ja jūs varētu man zināmu, kur es varu sūtīt jums failu, tas būs lieliski.

Es neesmu saņēmis e-pastu no jums.

Lai nosūtītu failu, noklikšķiniet uz "PM" pogas apakšā, viens no maniem posts.Jūs varat pievienot failu PM (Personal Mail).Esi pārliecināts, ka jums ir zipped vai rared failu, lai novērstu korupciju, ko kodēšanas izmanto dažās e-pasta programmas.

Es patiešām novērtējam jūsu palīdzību.Man bija iespēja sūtīt failu ar pielikumu.Es būšu priecīgs, ja jūs varētu to apskatīt to.

Es saņēmu failu, downconverted to, un nosūta rezultātus atpakaļ PM.

Lai ielādētu savu PM, dodieties uz forumu indekss lapā, noklikšķinot uz zaļo tekstu augšdaļā vai saka šīs lapas apakšā uz daļu, kas saka "EDAboard.com Forum Index", un noklikšķiniet uz balto tekstu zaļā josla, kas "Jūs esat x jaunas ziņas."

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back