A / V tranmisittor un uztvērējs

P

param_6

Guest
Hi, I'm izstrādājot audio / video raidītājs un uztvērējs.

Vai es varu izmantot TDA8722 modulatora chip no Philips, lai pārraidītu signālus?

Vai tas ir digitālo sytem vai analogā?

Ja var, es varu tieši izmantot anttenna uz ķēde vai būs nepieciešama amother mikroshēma vai ķēdes par tranmission?

Kurš mikroshēmā, var izmantot par demodulation?

Vai vēlaties, lai izveidotu vienkāršu televīzijas raidītājs un TV uztvērēju vai jums ir prātā, ir audio / video saites.
Par chip esat jautā par datu pastāv.

TDA8722 ir analog video / audio modulatora (izmantojot AM video un FM audio).
Produkciju UHF signālu var uztvert ar jebkuru standarta TV.

Vēl viena iespēja pārsūtīšanai video signāls ir izmantot FM modulācija video signālu.Tas, ko izmanto veco analogo satelītu transmisijām DBS, vai FM ATV (Amatieru TV).

Par TDA8722 (arī skatīties uz TDA8822), ir izvades līmeni aptuveni 70 dBuV (iekš 75 omi sistēmu, ir apm. -37 DBm).Tas nav pārāk daudz, ja vēlaties nosūtīt tai antena.Mikroshēmā ir piemērota (analog) AM modulācija video pārvadātāja un FM modulācija audio subcarrier.Klasiskā TV demodulators nepieciešama ievade līmenis par 80-100 dBuV, tāpēc jums ir paplašināt izejas signālu, IC (ņemot vērā zaudējumu starp antenu)

rgds,
Al

Paldies par visām atbildēm.Mana sistēma šeit ir raidītājs un uztvērējs.Tagad i got ideja par raidītājs.

Mani saņēmējs nav standarta tv cahnnel, bet konkrētu periodiskumu.Līdz ar to, kas mikroshēmā, var izmantot par dmodulation?Par tranmission un uztveršanas diapazons, dažu desmitu metru.

Pateicība.

http://www.semiconductors.philips.com/pip/TDA6508A.html
http://www.semiconductors.philips.com/acrobat_download/datasheets/TDA9817_9818_3.pdf

Kas ir I2C autobusu?Vai man ir nepieciešams, lai programma šo mikroshēmas?Kaut kas līdzīgs avota kodu?

Paldies par visām Jūsu atbildes.Vai ir citas izvēles iespējas, kas nav izmantojot TDA8722 (modulators) un TDA9817 (demodulators) par manu projektu.Pateicība.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back