89s52 programmas, izmantojot seriālo portu

F

frigo

Guest
Lūdzu, man vajag AT89ISP programmētājs kabeli pinout jo pdf rokasgrāmatu Atmel mājas lapā ir nepilnīga. I use to ar AT89S52. Paldies Frigo

I use PonyProg adapteri un programmatūras AT89S mikro. www.lancos.com / prog.html Adapter aprakstīts: AVR ISP (STK200/300) paralēli ostas saskarsmes Lūdzu, ņemiet vērā, ka adapteris ir AT89S saderīgi. Regards, 8O

hello Man vajag AT89 S 51 AT89 S 52 programmētāju, kas darbojas win XP/2000, lūdzu iepazīstināt mani dažas saites. Sveicieni

Let's mēģināt šo vienu. Jūs varat izmantot šo schemetics kā atsauci, kas ļauj gūt 89S8252 ISP kabeli un izmantot ar AVRISP programmatūru. Es jau to. http://chaokhun.kmitl.ac.th/ ~ kswichit / AVR / avr.htm
isp1.gif

hi drwho78 Es veidotu pcb no sch fails at89isp un testē to ar @ tmel ISP programmatūra win xp, bet tas nedarbojas! Vai ir veids, kā atrast ISP programmētājs at89 ATMEL? (Es redzēju Ramesh atbildi pēc ēkas tā: :) () Sveicieni

Man būvētas kabeļu un testē to. Tas darbojas ar 89S53, 89LS53, 89LS52 uc Vienīgā izmaiņa es uz shēmas aizstāja ar 100 Ohm rezistori ar 68 Om rezistoru. Es atklāju, ka, izmantojot 100 Om rezistoru nedarbojas uz visiem datoriem. Arī kabeļa strādā bez salīdzinājuma LM393. Kabelis tika pārbaudīta ar Atmel programmatūru ar Windows 98 un 2000. Es strādāt ar XP.

Hi Amru Jūsu saites ir vispārīgs, lūdzu, sniedziet tiešu saikni ar galveno vietu. bye

: D Es, izmantojot AEC ISP nekā WinXP, tik ... jā ... Tas darbojas! Bet, tas ir lēnāks (es domāju, ka WinXP ir mor lietojuma ierobežojumiem ostu, un tas ir iemesls)

hi im mazliet comfused im izmantojot ATMEL microcontroler at89s52 ISP progremming un man ir problēma conecting to parall ostu manu datoru, lai tas būs labi ATMEL saskarni tādējādi, ja u var garu man, kā conect CPU LPT slikti būt laimīgi, pateicoties amiram

Sveiki, es to izmēģināju divas reizes, lai lejupielādētu mīksto Zenner minēts iepriekš, no AEC vietas. Divas reizes tas neizdevās. Ja ir kāds spējīgs, lai ievietotu šo sākuma cenas (apmēram 60kB) šeit tas būtu lieliski. Faila nosaukums es domāju, ir aec_isp.zip. Paldies Robby

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back