16 bitu 16 kanālu ADC ar DIP paketi

G

gooofy871

Guest
Hi all ..

Es šobrīd strādā pie projekta, kas paredz 16bit 16 kanālu ADC ..Man to pašu no daudzām tīmekļa vietnēm.Bet problēma ir ārpus tām nodrošina DIP pakete ADC.Es gribētu darīt koncepcijas tests maizes kuģa pirms faktiski fabricating PCB ...

Tā ir kāda ADCs pieejama spec?vai ieteikt man citā veidā ..

Thanks in advance ..

Hi,
Vai jūs vēlaties 16 kanāls 16 bit risinājumu mikroshēmas pls vai jūs meklējat siple 16 bit ADCs?
Piemēram, var jums ir vairāk nekā 10-15 gadu un pēc 100Ksps up tu 2Msps ...
Vai ja jums nepieciešama 24 Bit, vai vairāk, S - D mikroshēmas ir līdz pat 10-100Hz Bandw.tu nopirkt ...
Pārbaudīt ar google & ADI, TI, NI, un tā tālāk :)
K.

Es jau pārbaudīta to pašu, bet problēma ir katra iestāde sniedz Quad Flat paketi Pin ..Es vēlos, lai pārbaudītu manu dizainu 1.vietu maizes kuģa un pārliecinieties, ka mana koncepcija ir naudas sods, kas prasa Dual Iekļautais pakete, un tad doties uz PCB ražošanas izmantojot Quad Flat paketi.Man vajag ADC kas ir pieejama gan Quad dzīvoklis un DIP paketi ..!!!Es varētu atrast vienu kā šis ..!

Vai ir kāda citā veidā es varu iet par maizi valdes koncepcijas, kas nav?Kā uzticams būs programmatūras simulācija dizains salīdzinājumā ar testa maizes kuģa?Vai kāds ieteikt labu programmatūru pašu.

gooofy871 rakstīja:

Es jau pārbaudīta to pašu, bet problēma ir katra iestāde sniedz Quad Flat paketi Pin ..
Es vēlos, lai pārbaudītu manu dizainu 1.vietu maizes kuģa un pārliecinieties, ka mana koncepcija ir naudas sods, kas prasa Dual Iekļautais pakete, un tad doties uz PCB ražošanas izmantojot Quad Flat paketi.
Man vajag ADC kas ir pieejama gan Quad dzīvoklis un DIP paketi ..!!!
Es varētu atrast vienu kā šis ..!Vai ir kāda citā veidā es varu iet par koncepcijas, kas nav maize valdes apliecinājums?
Kā uzticams būs programmatūras simulācija dizains salīdzinājumā ar testa maizes kuģa?
Vai kāds ieteikt labu programmatūru pašu.

gooofy871 rakstīja:

... Vai ir vēl kāda veidā es varu iet par koncepcijas, kas nav maize valdes apliecinājums?
Kā uzticams būs programmatūras simulācija dizains salīdzinājumā ar testa maizes kuģa?
...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back