Ūdens vārsti kontrolē projektu

labi, kā es esmu nodarbojas ar solenoīda vārsti, lieta ir, kad es ieslēgtu opto, ūdens iznāca no vārstiem, un kad es izslēdziet opto, ūdens joprojām nāk no vārsti no laika, 10-15s i guessed, den tikai tas izslēdz .. es atzina, ka tas varētu ko izraisa solenoīda vārsti, kā viņi induktīvo slodzēm, labi? tad kā es varu atrisināt to? Liels paldies par jūsu ātru atbildi =)

any1 pls? Es esmu iestrēdzis ar projektu 2 dienas, jo šo, any1? pls! thank you very ļoti

Pasākums ar multimeter, ka laika vārtiem joprojām izraisa jebkura avota, pat afetr tas ir swicthed OFF. Tās vienīgais iemesls i guess ... Nekas elese. Esmu strādājis ar solenoīdi pievienots triaki ar jebkuru problēmu. Atsaucoties uz datu lapā BT12/600, jūs atradīsiet dažādas snubber shēmas, ko izmanto induktīvās kā arī par bezindukcijas slodzes. Priekā

[Quote = pranam77] pasākums ar multimetrs, ka laika vārtiem joprojām izraisa jebkura avota, pat afetr tas ir swicthed OFF. Tās vienīgais iemesls i guess ... Nekas elese. Esmu strādājis ar solenoīdi pievienots triaki ar jebkuru problēmu. Atsaucoties uz datu lapā BT12/600, jūs atradīsiet dažādas snubber shēmas, ko izmanto induktīvās kā arī par bezindukcijas slodzes. Cheers [/quote] Klau, tev taisnība, galu galā tas nav izraisītu pašreizējo problēmu, 5V adapteri, ko es izmantot, lai sniegtu strāvai opto, turpina piegādāt strāvu bout 10 sec pat tas ir ieslēgt / iesprausts off pateicoties daudz pranam

Jūs esat visvairāk welcome. , Zinot tht triac savienojumiem labāk, jums var būt aplūkot šo attēlu ievietojis "tahmid".
40_1277663481.jpg

Man nav īsti saprast bout kvadrants, es JZ zinu, ka man ir, lai ieslēgtu vārsti, kad es dotu loģika 1 "un off uz '0 '. tā diagrammas iepriekš, ir kinda jauc man. ps: uzmākties get me wrong, es novērtējam jūsu palīdzību, bet manas zināšanas nav pārāk spēcīgs: x

Ok .. Naudas soda .. varat turpināt to, kā jūs atrast convinient. Good luck.

http://images.elektroda.net/40_1277663481.jpg [/img]
es varu tikai izmantot vai nu no iespējamajiem TRIAC vienošanās, ja i uzmākties nepieciešams rūpēties, kas kvadrants, lai iedarbinātu?

Jā .. tā tikai vienkārša triac izraisot cicruit. Dont worry par kvadrantos .. Jūs varat izmantot jebkuru vienu no divām ķēdēm datēts apakšējā daļā, kas nav pārrobežu marķēti.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back