Ūdens vārsti kontrolē projektu

A

alvinthen

Guest
Es cenšos, lai kontrolētu vairāki ūdens vārstiem, izmantojot multipleksēšanu metodes ar datora paralēli ostā. Tomēr, solenoīda vārsti, ir jāmaina, 220v, bet dekoderi es esmu, izmantojot izlaides Vmin 2.7V (74LS154 4-16 dekodētājs), kā es varu kontrolēt savu solenoīda vārsts?

Izmantojiet optocoupler kur Input / LED puse virzīs 2,7 volti avotu un izmantot otras puses, lai swicth triac, kas savukārt izraisīs 220 volti vārstiem. Priekā

hmmm .. tas ir dārgi? Esmu bijis domāt cīkstēšanās miniatūra releji .. Es neesmu pārliecināts, cīkstēšanās abus tos pārāk

Ja jūs izmantojat releju jums būs arī pievienot vadītāja tranzistors kā LS154 nevarēs vadīt releju spoles tieši. Jūs arī, iespējams, ir problēmas ar piegādātāja maiņas induktīva slodze, kurā vārsts būs klāt, lai jums var būt nepieciešams loka novēršanas sastāvdaļas, kā arī. Izmaksas gudrs, TRIAC un opto-savienotāju būs aptuveni tāds pats kā releju, bet bez kustīgām daļām tā būtu drošāka. Brian.

vai Jūs varētu sniegt man lētu opto coupler n TRIAC modeli un to, kā konfigurēt to? mayb saiti? thx a lot, i uzmākties ir liela pieredze šajā pusē: |

Kā es varu kontrolēt triac? ja man ir nepieciešams 220 Vac, tad es ir kontrolēt vārtiem pašreizējo katrai kvadrants pārāk?

Vai Ieskatieties šajā shematisks dipicting Opto un TRIAC režīms braukšanas slodzes ... Cheers

thank you very ļoti daudz! tht ir viss, kas man nepieciešams .. btw, d circuit virs ļauj pilnībā vilnis 240Vac tiesības?

Jā, tā dara un kā papildus bonuss, ja jūs izmantojat nulles šķērsošanas Opto uzmavas, ja vienmēr pārslēdzas vietā, kur AC caur nulli, tāpēc jums nav get iejaukšanās tapas uz leju elektropārvades līnijas. Ja jums ieslēgts jebkurā citā vietā, jūs varētu ievietot tik daudz, kā spriegums pāri slodze kā tas ieslēdzas. Brian.

Jā .., jo ierīce ir triac, tas doesn't labot AC. Jūs saņemsiet AC, jo jums ir dota kā priekšnodokli. Priekā

labi, es esmu lasīt sth bout ja u wan 1. kvadrants, d vārtu pašreizējais būtu pozitīvs, un negatīvs, ja u wan 2. kvadrants. tas attiecas uz ķēdi u norādīts iepriekš? sry mana pamati nebija pārāk laba. btw, tas ir ok, ja i izmantot MOC 3041, lai saglabātu vietu? Es joprojām cīnās, kurā optocoupler un triac izvēlēties

[Quote = alvinthen] btw, tas ir ok, ja i izmantot MOC 3041, lai saglabātu vietu? Es joprojām cīnās, kurā optocoupler un triac izvēlēties [/quote] 3021 un 3041 ir tieši tāds pats izmērs. Kā jūs ietaupīt vietu, ja dodaties uz SMD versijas? Ok ... cita lieta .. jūs aprunāt izmantot 3041, jo tā ir nulle šķērsošanas Opto. Instad par 3021, 3011 ir diezgan piemērots, ja jūs dont get vēlāk. Priekā

[Quote = pranam77] [quote = alvinthen] btw, tas ir ok, ja i izmantot MOC 3041, lai saglabātu vietu? Es joprojām cīnās, kurā optocoupler un triac izvēlēties [/quote] 3021 un 3041 ir tieši tāds pats izmērs. Kā jūs ietaupīt vietu, ja dodaties uz SMD versijas? Ok ... cita lieta .. jūs aprunāt izmantot 3041, jo tā ir nulle šķērsošanas Opto. Instad par 3021, 3011 ir diezgan piemērots, ja jūs dont get vēlāk. Cheers [/quote] hmm .. es mazulītis es varētu izmantot TRIAC būvēts iekšā 3041, lai es varētu ietaupīt vietu, samazinot one triac .. tik un tā es joprojām ir nepieciešams viens "ārējie" triac? es joprojām dunno, kā kontrolēt triac, es varu tikai ieslēgt optiski, kad man ir nepieciešams 240Vac un izslēdzas, ja es dun vajag? (Atsaucoties uz ķēdes rāda u), thanks a lot

Iekšpusē opto coupler TRIAC ir ļoti zems vērtējums, un ir slikta komutācijas atbildi, tad tā ir paredzēts izmantot zema enerģijas, piemēram, braukšanas lielāku triac. Tā strādās par to pašu, ja vārsts ir ārkārtīgi zems jaudas (<1W pie guess), bet jūs riskētu to nepatiesi radot, ja tur bija iejaukšanās maiņstrāvas apgādi. Lai ieslēgtu ķēdes ieslēgšana un izslēgšana viss, kas Jums jādara, ir iet strāvas daži mA caur diode pusē opto coupler. Kad pašreizējām ieceļotāju plūsmām, LED iekšpusē tas iedegas, un, izmantojot iekšēji gaismas fragments, tas padara triac rīcību. Kad strāva ir noņemta, TRIAC jānogriežas nākamajā nulles šķērsošanas vietai. Brian.

Jūs, protams, varētu izmantot optiski izolētu DSR. Varētu izmaksāt vairāk nekā veidojot savas shēmas, bet savienot tieši uz ostu, bez kaut kas cits. Zemas jaudas cietvielu releji, nav pārāk dārgi.

Jā pilnīgi pareizs. Just swicth par Opto kad ON AC slodzi, un swicth OFF opto izslēgt AC slodzi. Kā teicis, Brian, iekšpusē opto TRIAC nav spējīgs izturēt slodzi. Tādējādi ārējā ir drošāks veids, kā izvēlēties. Priekā

Jā pilnīgi pareizs. Just swicth par Opto kad ON AC slodzi, un swicth OFF opto izslēgt AC slodzi. Kā teicis, Brian, iekšpusē opto TRIAC nav spējīgs izturēt slodzi. Tādējādi ārējā ir drošāks veids, kā izvēlēties. Cheers
Great, kas palīdzēja daudz. =) Vienu galīgo pieprasījumu = x jūs varētu ieteikt, kas optiski un TRIAC izmantot? (Kā chip daļas numurs), šķiet tik daudz izvēles, un i dunno, kā izvēlēties, mans vārsti nepieciešams 220Vac, nav pārliecināts, cīkstēšanās pašreizējo though. es varu tikai izmantot 240Vac no strāvas kontaktligzdas? thanks a lot atkal jums palīdzēja daudz =)

Jūs varat izmantot MOC3011 vai MOC3021, kas kādreiz jums viegli vai lēti un izmantot BT136, ko var apstrādāt līdz pat 2 ampēri bez heatsink. (2amps radīs aptuveni 450watts ja nav solonoid patērē tik daudz.) Bet paturiet prātā BT136 cilni nav izolēts. Ja jūs meklējat izolētas triac, iet BTA04/600 vai BTA06/600. Priekā

hi tur, i dunno man turpināt šo tēmu. Esmu būvēt ķēdes izrādīto pranam iepriekš, bet TRIAC aizņēma pārāk daudz laika, lai izslēgtu, kā es varu pārvarēt šo? thanks a lot

Tā kā pavediens ir saistīts ar to pašu tēmu, ko jūs apspriež par to, jums var turpināt šo pavedienu. Ok .. "triac aizņēma pārāk daudz laika, lai izslēgtu" Vai jūs varat izskaidrot to sīkāk? Pieņemsim, ka esat savienots 40 vatu spuldze, kas TRIAC un tagad paskaidrot, kā tā darbojas jūsu beigās. Priekā

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back