zvaigznājs platība

H

Haftom

Guest
i am strādā pie konstelācija diagramma skicējot saņemto signālu, bet man ir ieguvuši jāpagriež konstelācijas dēļ frekvences nobīde.Vai ir kāds, kurš var palīdzēt man, lai labotu šo kompensēt lūdzu?

kāda ir jūsu modulācijas tipu?vairāk info plz
tas var būt tāpēc, ka daudzi iemesli, piemēram freq ofseta vai paraugu ņemšanu vidū simboli
Ieliec savu gabals šeit

es esmu testēšana to, izmantojot 4QAM signālu.lai iegūtu centrālo frekvenci FFT tiek izmantots, taču rezultāts ir nobīdīts frekvence (signāls ir 100Hz centrālo frekvenci, bet rezultāts ir 120Hz). Tas kompensēt frekvenci rotē konstelācijas gabalu. Kā es varu iegūt precīzu centrālo frekvenci ekstrakciju no signāla?vai Kā es varu labot kompensēt frekvenci?. (i ir pārbaudītas parauglaukuma dodot 100Hz centrālo frekvenci tas zemes gabaliem perfekts, bet man ir nepieciešams, lai saņemtu biežums nav zināms signālu, ja aprēķinātā biežums nav precīza tā rotē.) Paldies par jūsu palīdzēt

Nosūtīt zināmi dati, atrast apjoms rotācija, no šā atrast frekvences nobīde.Tad, lai pēc tam nezināmu datu reizināt šo biežumu ar nākamo pārvadātāju un filtrēt mūsu nevēlamas frekvences.Tādējādi jūs pagriezt ir atpakaļ, lai labotu vērtības
- B

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back