ZigBee - Pilnīgi Software?

O

omara007

Guest
Hi guys ..

Kāds redz iespējas, īstenojot ZigBee pilnīgi par kādu mikroprocesoru?..viss ZigBee ..PHY ..zemāks MAC ..Upper Mac un .. pārējā kaudzekā Software (tāpat kā C / C / SystemC) ..un palaist šo programmatūru (varbūt ar atbalstu dažu RTOS) uz micorcontroller vai iegulta procesoru?

hi draugs,

u var iegūt vairāk informācijas par www.freescale.com uz ZigBee

ir daudz ZigBee risinājumu ražotājiem ..vēl, es runāju par iespēju, ka tā kopumā sistēmu, kādu programmatūru, kas darbojas iegulto procesors ar / bez RTOS ..kāds ir detalizēta informācija?

Jā, to var izdarīt!

Microchip ir pilnīga ZigBee skursteni rezultātiem.var izmantot ar 18.f PIC sērijas.
ir iepazīties ar pieteikumu piezīmi un jūs varat atrast vairāk par to.

www.microchip.com

reizēm cilvēki uz skursteņa, kā MAC slānis un UP ..izņemot PHY slāni ..ir kāds īstenojusi PHY sevi par programmatūru?

Kā Jūs sagaidāt, lai īstenotu RF uztvērēja un raidītāja, kas programmatūru?

Dave

Mikroshēmā ir mikroprocesora un demonstrējumu komplektu PICDEM Z.ar chipcon CC2420 RF transciever.tajā ietver visu ZigBee, bet ar dažiem trūkumiem.piemēram, ja ZigBee router ierīču specifikācija, un tas atbalsta tikai zvaigzne topoloģija.bet visi mikroshēmu ZigBee protokolu steks ir atvērts kods.
Esat lietojis sīkāk no Microchip AN965 dokumenta.

omara007 rakstīja:

ir kāds īstenojusi PHY sevi par programmatūru?

AFAIK 3,3 versiju Microchip kaudze atbalsta router ierīces, kā arī acs un peer-to-peer topoloģiju, lai jūs varētu izmantot šo.
Kā interesants fakts: Freescale atbalsta 60 dienu bezmaksas lietot steku, ko Figure8 Wireless, un viņi arī dod avota kodu, bet koda satur *. lib faili tāpēc tas nav visas pirmkoda bezmaksas, lai apskatītu un pienācis ir interesanti daļa Figure8 Bezvadu pieder Chipcon bet tie suppport Microchip kaudze (ain ka mazliet dīvaini)

hi weazuul,
Es domāju, ka chipcon isnot darīt kaut ko ar Microchip kaudze.
Chipcon ir kaudze ar F8W tikai.To dev komplekts nāk ar skaitli 8 bezvadu kaudze.Esmu pārliecināts, ka.mikroshēmu kaudze nav pieņēmusi jebkuram uzņēmumam, un tas arī nav sertificēts, bet F8W kaudze nesen gotcertified.

Sveicieni
Sam

RFDave rakstīja:

Kā Jūs sagaidāt, lai īstenotu RF uztvērēja un raidītāja ar programmatūru?Dave

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back