Ziemassvētku puse Spēle - gaismas swich

R

rlw50141

Guest
Esmu nepieciešams palīdzēt ēka ierīci izmantot spēli mūsu Xmas puse. Es esmu nāksies 2 push slēdži un gaismas, kas pievienota katram no tiem. Kad viens slēdzis ir nospiests, ka attiecīgā lampiņa. Tas arī lock out citi gaismas no tuvošanos. Citiem vārdiem sakot man ir 2 cilvēki, stāv pie galda un swithch pie katra no tiem pievienots gaismu. Kurš hits viņu slēdzis pirmo un ieslēdz to gaisma uzvar un slēdzenes out citi no signālus. Ļaujiet spēļu sākuma!

Rlw50141 Čau, Jūs varat mēģināt ķēdes pievienots. Es esmu iekļauts Proteus simulācijas fails arī. SW1 ir atgriešanai ķēdes vienreiz latched. SW1 var aizstāt ar normāli ON slēdzis. Normālai darbībai izvirzīti SW1 slēgts. Lai atiestatītu atvērtu SW1. Jūs varat izmantot 10K vai 4.7K rezistori kā PULLUP rezistoru. AD aizvaru 7475 un UN vārti 7408 tiek izmantoti.

Google: apdraudēta spēle circuit partijas dizainparaugu, kas tur ... nedaudz atkarīgs no jums, elektronika prasmju līmeni. Tas viens izskatās vienkārši: http://www.flickr.com/photos/65791337 @ N00/498510014 / [URL piezīme: EDA padome redaktoru acīmredzot automātiski maina "@" ir URL uz " (pie )"... mans minējums ir anti-surogātklikšķus drošību. Change "(at)" šajā URL "@"] [Circuit piezīme:. CLEAR pushbutton switch būtu "aizslēgts" tipa, pārējās ir "parasti atvērts"] Ken

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back