Zibens pārejošas mazspēja

J

JS20000

Guest
Es šobrīd strādā pie LED vadītāja circuit izmantošanai gaisa kuģī.Tas ir ārējās pieteikumu tā būtu pakļauti tiem elementiem, kā arī zibens iedarbību.Man ir palīdzējusi attīstīt aizsardzības ķēdē, kas pirmajā sastāvēja no 600W 78V TVS diode shunted pāri ievadi.Šī konstrukcija ir jāpakļauj RTCA DO-160E testēšana (Kategorija H) sakarā ar sistēmas prasībām.
Pirmā kārta testēšana ar 600W TVS nav tieši.I modernizētas daļa, daudz lielākā 1500W 78V TVS diode.Vienības izturējušas /-300V testu uz pozitīvo dzelzceļu.Tā arī izturējis
300 V kopējā (zemes) pusē, ķēdes, kā arī, bet flunked the-300V tests zemes dzelzceļa nožēlojami (turpmāk LED vadītāja blew dūmu un LED blew tiesības pie board!).
Section 22 no DO-160E dokuments ilustrē tādu viļņu (5A), ka peaks uz 300V jo 40us.Par TVS ir reakcijas laiks, 5ns, lai ir nonissue.Ir vairāki ceļi, lai zemes tāpēc-300V varētu viegli apiet TVS; ir noteikts, ka arī Pārsprieguma aizsardzības ķēdē, kas ir iekļautas, kā arī, kas saistīts ar sprieguma kontrolē vārtu komutatoru, ka piesātinātās N kanāls MOSFET nodrošināt zemas pretestības ceļš no notecēt līdz avots par pamatu ceļš uz visu LED vadītāja ķēdē.Es domāju, ka reakcijas laiks šo ierīci (TPS2400DBVT)
nebija pietiekami strauja, lai ņemtu vārtu padzīt no MOSFET un izolē-300V no LED vadītāja atgriešanās ceļiem.Any help būtu appreciated.

Es nezinu, kāda politika ir šeit augšupielādējot shēmas, kas ir iemesls, kāpēc es esmu dotu garš skaidrojums

Šeit ir shematisks.
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams pieteikumvārds, lai skatītu šo arestu

Es neredzu skaidri no iecirkņa vai Jūsu teksts, kas pašreizējā pathes ir saistīti ar testu, īpaši, kas zemes savienojumi pastāv.Es saprotu, ka elektroenerģijas ievade termināliem ir ārpus iecirkņa,
kā arī, iespējams, PG savienojumu.Ar Es nezinu, vai arī LED spailes ir uzskatāms par ārējo savienojumu.

Neatkarīgi no mana nezināšana, es vispār domāju, ka daudzpakāpju aizsardzību, var būt piemērots, ja kā "ārējā" TVS ierīce nav bojāta, tā var palikt savā vietā un nav nepieciešams obligāti augstākās varas iespējas, bet ievērojamu Pārsprieguma būs klāt, aiz pirmā posma anayway.

Es piekrītu, ka nav nepieciešams, lai palielinātu jaudu, TVS kādi,
un LED termināliem ir savienotāju, kas nosūta jauda ar LED's
on ārējo kuģa.Man ir uzskatīt, izmantojot cietās šasija zemes kondensatori sērijās, lai saglabātu CMRR, bet ir bijuši daži iebildumi par to, EMC atbilstību (kas bija mans pirmais kaujas).

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back