zerocross atklāt ar H11AA1X

D

dkn

Guest
Hi. Es lietoju H11AA1X optocoupler atklāt zerocrossing. Tas ir darba naudas sodu, tomēr rezistori, lai ierobežotu pašreizējās izpaužas diezgan karsti. Es esmu darba 230V AC un im nav izveidota transformators. Rezistori es izmantoju, ir 2 x 22k 1watts. Tātad, jebkurā labāk vērtības vai idejas? Liels paldies par jūsu laiku. / / Dennis

Denis, Jūs varat izmantot kondensators 100nF 400V, lai ierobežotu strāvu (tas ir līdzīgs 33Kohm rezistors) bez disipated jaudu. Bet, problēma ir tā, ka kondensators mainīsies fāzē 90 °. Jums ir jāzina, ka, un pareizi, tad.

Jūs varat izmantot vietā vai resisor pašreizējais ģenerators, vienkāršs veids ir deppletion n mosfet ar rezistors. / /

Hi paldies par atbildēm. penrico -> Nu condensator ir ofcause veids, kā atrisināt to, bet es esmu nedaudz pārliecināts, ja fāzes pakāpe ir viegli pietiekami, lai atrisinātu programmatūras. Labais tagad es opped savu rezistori ar 47k katrs, es joprojām saņemt atklāšanas, un tik maz ampēriem izstrādā tagad. Tātad tas, šķiet, ir labi. aNdreiBuuu-> Sound ir ļoti interesanti, jūs prātā, stāsta vairāk par šo metodi?

aNdreiBuu-> Thank you very much clarifacation, tās patiešām jauku ķēdē. Un tas būs super lietderīgi dažās nākotnes projektiem.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back