zemfrekvences RFID un joslas platumu, izvēloties

S

simon Yong

Guest
i need to do simulācija bāzi zemas frekvences RFID.
simulācija ir pamats par Matlab un kā raksturot to.
tā es simulēt radiācijas modeli antenu, un to var smith diagrammu.

ko es gribu jautāt ir tas, ko vēl es varētu simulēt raksturot zemas frekvences RFID?
pie tā, cik varu norādīt modelēšanas zemas frekvences veidu?
Es neesmu pārliecināts radiācijas modeli antenu, tas var norādīt modelēšanas zemas frekvences?

Vai es varu zināt, ka, izvēloties joslas zemas frekvences standarta RFID, 125kHz, cik% no joslas man vajadzētu izmantot?lūdzu, palīdziet man, jo es tiešām nepieciešama informācija, lai mani pēdējā gada projektu.
i bija no idejas un panikas tagad.

Mēs zinām, ka jaudas un signāla pārraides LF RFID sistēma ir balstīta uz transformatora modeli.Tātad jums tikai nepieciešams simulēt pievilkšanās koeficients starp lasītāju antenu un taga antenu.Tad apvienot pievilkšanās koeficients ar citām ķēdes parametri, gan lasītāju puses un tag pusē, kā ieejas pretestība no lasītāju un tag antennna, un tag slodzi.Pēc tam jums būs iespēja redzēt sprieguma un strāvas tag var iegūt.

Radiācijas modeli antenu LF RFID sistēmām nav ļoti noderīgs, jo tā mainās no vietas uz vietu ar prom attālumā no antenas, ja vien elektroenerģijas pārvades mērogā notiek blakus jomā.

Kas attiecas uz joslas platumu, jums nepieciešams pārbaudīt to relatīvā standarta vai protokolu.Pievērsiet uzmanību kvalitātes faktoru antenas, satistify joslas vēlāk.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back