zemes modeli vai pēdas

S

soodamanikannan

Guest
Hi frnds, mēs varam izmantot datu lapas zemes modeli izmērs un caurumu izmēru laikā pēdas radīšanu. Lūdzu sniedziet apstiprinājumu. Ja tā nav pareizs lūdzu guideness man. Kā to darīt, kā vienu standrad spec.

jā jums ir jāsniedz zemes modeli lielumu, kā vienu datu lapā .. jo jūs gatavojas izvietot pašu ic uz jūsu kuģa.

landpatterns izmēri un nosaukšanas konvencijas ir definēti IPC-7351. Datu lapas landpatterns atšķiras no IPC-7351, kas ir daudz gadījumu.

Ja dodaties ar -7351 IPC stranded vienmēr nozīmē iet ar stranded .. kādu laiku mums ir iet ar kā vienu datu lapā .. jo balasta nebūs atbilst jūsu datu lapas .. ja spēj impliment dažas no lietām, nozīmē, ka varat impliment piemēram, teksta lielums atsauces designator.pin numerāciju. pin Vienam marķējumam lodēt maska zonā un visi ..

IPC-7351 attiecas uz jebkuru emisijas, kuru vēlaties izveidot, kādus IPC-7351 tas ir iestatīta tolerences un spilventiņu lielumus, kas prasīti, lai dziedinātu, lai un sānu lodēt filejas utt, izvietošana pagalmiem, arī vārda formāts gan pēdas, bet arī padstack . Ja jūs pērkat IPC-7351 spec jums kopiju kalkulatoru, ir vērts naudu.

HI Marce, es minēju IPC 7351 STD. Stll mums ir zināmas šaubas. ja es izveidotu zemes modeli kā vienu datu lapu. Piemēram man bija 10mil dia svina sastāvdaļu, šo nosacījumu kā izvēlēties drill izmēru un pad lielumu. Un arī es izveidojis SMD ierīce pēdas par 0402 zemes. Nosacījumu, maska kl ī renss 5mil visām pusēm naudas soda, vai nē. Paldies jau iepriekš.

PTH caurumus pievienot 0.1mm līdz diametrs, kā noteikums īkšķis. Paliktņi lodēt maska klājums ir 1:1 ar šādu punktu, kas jums PCB ražošana instrukcijas: 3,11 Alva Resist Solder pretoties (lodēt maska) ir nepieciešama gan ārējā, sejas iespiedshēmas kuģa, tas izpildīt kvalifikācijas / atbilstību IPC-SM-840 klasē H. segums, ārstēšana un adhēziju, kas definēta punktā 3.8.1 līdz 3.8.3 IPC-6012, izņemot to, ka neviens no lodēt aizskaršanu pretoties ir atļauta uz jebkuras virsmas mount vai bumba tīklam zemēs un ka VISU pad modeļi ir lodēt pretoties skaidiņās starp atsevišķām spilventiņi. No lodēt pretoties augstumam nevajadzētu radīt nekādas montāžas problēmas virsmas montāžas komponentus. Lodēt pretoties dati ir sniegti kā vienu IPC-7351 standarta, 01:01 ar zemi izmērs, ražotājs ir oversize šiem lodēt pretoties atveres ir proporcionāls to ražošanas procedūrām nodrošinātu, ka visas iepriekšminētās prasības tiek ievērotas, un oversize apmēru, ko ņemt vērā minimālo dziesmu un atšķirības izmēriem, kā norādīts uz Printed Boards Master Zīmējums. Solder pretoties nav saistīti ar komponentu pad nav iespējams palielināt, . Nelietot izmēra lodēt maska jūsu padstack citādi jūs ierobežot savu dizaina iespējas.

Ak, es aizmirsu, es gribētu izmantot metrisko, lielākā daļa šajās dienās ir grūti rādītājs, un tas padara dzīvi vieglāk, ja jūs sadarboties ar mehāniķi dizainu Aizņēmums. un programmatūru.

Hi Marce, Paldies par Jūsu vērtīgo atbildi, Thanks a lot.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back