Zīst Analog Voltage - paraugu un turiet

V

vicky.pace

Guest
Dear All, Es esmu strādā pie projekta, kur man vajag ņemt krūti analog spriegumu. Jo šī ir 6 pastiprinātājus, kas nepieciešama 0-10V varriable spriegums un viss būtu satvēris krūti vēlme līmeņos, kamēr mēs neizmainīsim. Mikrokontrolleru strādā pie laika sadali, ņemot pārāk daudz ieejas un izejas. Tāpēc man vajag analogo fiksators pats. Lūdzu, dariet man zināmu, ja kāds ir kāda ideja par pašu. Pateicoties devēju Vikija

Jūsu acīmredzot atsaucas uz paraugā un Circuit. To var pamatā veidots no analogās slēdzis, kondensatoru un bufera DP.
kamēr mēs neizmainīsim
nešķiet skaidrs nosacījums, tomēr..

Godātais kungs, sprieguma līmenis nav noteikt visu laiku. Tā ir jāmaina bieži. Es esmu, izmantojot DAC savienots ar mikro, un pēc tam tur ir 4051 dalīties outputs 6 posmos. Vicky

Es lietoju DAC savienots ar mikro, un pēc tam tur ir 4051 dalīties outputs 6 posmos
. Tas ir, ja fakts veida S & H ķēdē. Pašu var izdarīt par ieejas signālu. Tad ko jūs patiesībā lūdz?

Es gribu ņemt krūti sprieguma līmeni uz visiem 6 posmiem, kur 4051 ir savienots. Vicky

Paraugs un turiet, aka izsekot un turiet pastiprinātāju. Jūs varat darīt "nabadzīgo ļaužu" S / H ar op amp un CMOS slēdži, vai jūs varat atrast tos ar op ampēri lielākajā analog IC Mfrs Tieši lineup. Tomēr, S / H ampēri ir ierobežots nokāršana likmi (sliktāka w / temperatūra un tā tālāk). Ja jūs veidojat šo spriegumu ar mikro un DAC, tad iespējams, ko jūs vēlaties, ir, lai būtu komplekts reģistru katram ir savs DAC. Labs S / H pastiprinātāji var būt dārgāka nekā astotnieku slēgmehānismi un DAC. Ja tas ir uz ieejas pusē tad tu nu vēlas NS / h un N: 1 mux, lai vadīt vienu ADC ieejas kanālu, vai nodot S / H pēc mux, ja jums ir pietiekami daudz parauga intervālu (stabilizācijas laiku) savā ciklā. Lēnāk jūs vēlaties palaist, jo vairāk kļūdu tu uzņemt S / H rajonā no nokarāšanos likmi. Jo app piezīmes Jums vajadzētu atrast dažas pamatnostādnes zemu noplūdes PCB izkārtojumu, signālu aizsargiem un tā tālāk (PCB var būt sliktāks par noplūdes nekā IC elementiem pašiem).

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back