zīmolu un veidi, kas ir labs? VSWR uz frequncy GHz?

A

aki.aki

Guest
hi i need VSWR un strāvas mērītāja frekvences GHz. aptuveni 1 - 3 GHz. marku un veidu, kas ir labs? (Kas pastāv Indonēzijas tirgū) sakarā ar tiešsaistes darījumiem ārvalstīs ir ļoti grūti, es neesmu pieredzējis, pateicoties pirms

arī nav no Indonēzijas, es dont zināt, ko jums var būt pieejamas tur;), kas to teica, varbūt jūs varat atrast piegādātāju tur, ka var pasūtīt Daiwa KN 801G metru jums Daiwa Cross Needle vatmetra Frekvence: 900 1300MHz jaudas diapazonu, kas Pārsūtīt: 2/20W Tolerance: + / - 10% (pie pilnas skalas) SWR noteikšanas jutība: 0.2W min Input / Output Pretestība: 50 omi Ieejas / izejas Savienotāji: N-Type Izmēri un svars: 6.25in x 4.3in x 4.8in / £ 2. 3ozs. ļoti jauki mazliet rīku, viņi strādā ļoti labi ar labu precizitāti, man ir izmantojušas drauga viens manā būdā šeit 1296MHz. Nākamajā gada dienas Im pāris gaida ierašanos uz savu Daiwa KN 801SII metru Daiwa Krusta Needle vatmetra Frekvence: 900 2500MHz ar jaudas diapazonu Pārsūtīt: 2mW/2/20W Tolerance: + / - 10% (pie pilnas skalas) SWR atklāšana Jutība: 0.5W min Input / Output Pretestība: 50 omi Ieejas / izejas Savienotāji: N-Type Izmēri un svars: 6.25in x 4.3in x 4.8in / £ 2. 3ozs. Tā aptvers gan mana 1296 un 2400MHz amatieru radio joslās cheers Dave

Reiz, bija pavisam sauc par PUTNU .. Tas bija diezgan laba jauda un SWR mērītājs ..

Reiz, bija pavisam sauc par PUTNU .. Tas bija diezgan laba jauda un SWR Meter ..
ahhh drošs ol "putns 43 .... dang jūs varat maksāt top dolārs par vienu no tiem ar dažas labas lodes Es zinu, ka ir lode, kas dosies uz 1000MHz ... tā ok pie 1300MHz ... nekad neesmu redzējis augstāku reitingu freq lode Dave

paldies visiem ... Es esmu redzēt pārskatu Daiwa KN 801SII un tā ir ļoti laba perpormance .... bet Indonēzijas tirgū, šis rīks ir grūti nopirkt. tirgus Indonēzijas daļa VSWR uz 144Mhz, es esmu, izmantojot VSWR GHz lai antena wifi,, sorry, ja mans runā angļu ir slikti. mana valoda ir indonēziešu. paldies visiem ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back