Xilinx, Spartan III, kur nopirkt Kanādā?

B

Big Boy

Guest
Ikviens zina, kur nopirkt Xilinx FPGA Kanādā, nelielā daudzumā (hobbyist skaits:) ...) Digikey tiešām ir Spartan II, bet ne Spartan III. Paldies.

zvanu Avnet canada .. viņi vienkārši pieprasa kredītkartes numura

Humm, šķiet, ka ir maz Sparten III arī! Nu, es varētu būt iemesls ... Es runāju ar kādu, pie manas darba, kurš ar FPGA dizains (projektēšana ar FPGA). Mēs rescently bija problēmas arī iegūt Spartan III, tie ienāk kā 5 mēnesī ... S3 lietošanas 90nm tehnoloģijas un, acīmredzot, viņiem ir ļoti zems ražīgums uz Xilinx vai, precīzāk, kompānija, kas padara viņu mikroshēmas (ļoti maz mikroshēmas viņi dara ir labi). Process, ko izmanto, lai padarītu šīs FPGA tiks labots, bet kad tas notiek, tur jau daudz klientu sarakstā, gaidot Spartan III. Tātad, tāpēc tās ir grūti dabūt. Bet, kad viss get labota, es esmu pārliecināts Spartan III būs piliens daudz, cenu, un ļaujiet Spartan II ar putekļiem:) Domāju, ka tas, ka veids, ar 90nm techlonoly (0.09um), varat veikt mikroshēmas daudz mazāka, kas savukārt nozīmē, ka ražotājs var likt vairāk mikroshēmas vienu krāsu.

mēģiniet crappytire ... crappy ir viss! hehe Es zinu, ka Insight detaļas Kanāda, Toronto veic tiem .. jelydonut

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back