Xilinx ISE 13,2 vai kuru versiju?

A

akeedthe

Guest
Hi all, Es tikko sāku mācīties VHDL un ir niecīgs apkārt ar skaitītāji, DPRAM un tagad RS232. Mans jautājums ir, ko ISE dizains suite būtu ļoti optimāli izmantot. Man pašlaik ir 10,1 uzstādītas, bet kāds teica, 13,2 ir patiešām labs. Kāds padoms? thnx! lol:

Es lietoju 13,2 uz brīdi, un līdz šim man tas patīk. Ja jums nav esošos projektus, kas tur jums atpakaļ, es gribētu paņemt 13,2 virs 10,1. Starp citu, es esmu, izmantojot verilog. Un, ja jūs mērķis ir jaunāko stuff (spartan-6/virtex-6 vai jaunāka versija), tad es noteikti iet ar 13.2.

Paldies! im izmanto to Spartan3E klāja, kas mēs izmantojam uni ... Tāpēc es domāju, tās vislabāk mēģinu 13,2 ryt!

Lielākā daļa no Xilinx ISE versijas atbalstīs Spartas 3 fpga, jo tas ir vecs fpga. lai jūs varētu izmantot jebkuru versiju. Tāpēc es jums iesakām izmantot jaunāko versiju Xilinx ISE. Tas būs mazāk kļūdu un vairāk patērētājiem draudzīgiem (var būt). skatīt šo saiti, lai lejupielādētu 13,2 webpack: [url = http://www.xilinx.com/support/download/index.htm] Xilinx: Downloads [/url]

Kā tas notiek es arī izmanto ise 10.x uz Spartan-3E. Un es tiešām ieteiktu 13,2 pār 10.x un 11.x diapazonā. Projekta navigator bija pārāk daudz interesantu maz bugs ap šo laiku. Veida, ka ir jums iet WTF? un tad kā tikai risinājums jums bija tīrīt projekta failus, atmest ISE, sāk ise tikai, lai varētu normāli strādāt. Tātad, pat Spartan-3E es gribētu izmantot ISE 13,2. Vienīgais apsvērums būtu esošos veciem projektiem, IMO ... Plus, planahead sāk izskatīties saprātīgs līdzeklis, ko tagad ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back