XC18V02VQ44C Problēma

V

Vonn

Guest
Man vajag mikroshēmā XC18V02VQ44C steidzami; Vai jebkura struktūra ir vēl viena mikroshēma es varu to iegādāties no viņa ..
Ja kāda organizācija var palīdzēt, lūdzu PM man
Last edited by Vonn par 05 Apr 2004 11:47, edited 1 time kopā

XC18V02VQ44C un V04 ir dažas problēmas, faktiski mēs noskaidrojām, ka daži no mūsu dēļiem nozarē vienu gadu, un zaudēto fpga datu!Tas padara mūs rieksti

Vai jūs domājāt, ka dati, kas zibspuldze ir bojāts vai jūs domājāt, ka FPGA zaudējis datu ielādes no flash?

Es atceros, a Xilinx brīdinājums par visiem XC18V00 Konfigurācija PROM ierīces pārvesti no Xilinx sākot jūnijs 2000 ar 2001.

Pārbaudiet to.

Man ir ieguvuši vienu un to ražošanas datums ir 2003 nedēļā 28 tāpēc es nedomāju, ka ir ražot problēma ...bet IAM ļoti ieinteresēti zināt problēmu datu zaudēt beause mans dizains ir balstīts uz Spartas II, kas ir paredzēts, lai var konfigurēt caur XC18V02 flash un man ir problēma, ka fpga nedarbojas pareizi pēc kāda laika, un es don " t zināt, kāpēc?

Ja FPGA sāk darbojas labi, taču pēc tam, kad "x" laiku pārtrauc savu darbu,
un problēma nav tās flash.Vai jums uzraudzības piegādi?Vai Done pin maina savu valsti?

Vai ir iespējams FPGA pieprasīt pārkraušanas bitu plūsma no flash saskaņā ar kādu nosacījumu?Ja jā, kā es varu kontrolēt to?

Ja FPGA maksas sūknis konstatē zemu piedāvājuma līmenī, to restart konfigurācijas slodze process iestatījums "Init" zema un tā tālāk.

1) Es gribētu izmēģināt, lai nodrošinātu, ka neparedzētā uzvedība nav jo nav no piegādes (iespējams, autobusu konflikts).Tā tas notiek, tad konfigurācija slodze de initated, tāpēc, ka tieši, izmantojot darbības jomas jūs varētu iegūt, ka info.

2) Ja tas nenotiek, Jums vajadzētu mēģināt sākt domāt no tā, problēma, iespējams, jūsu reset loģika (ārējā uz FPGA) vai varbūt ar FPGA loģiku.

Vai jums, izmantojot jebkuru IP?Dažkārt šīs serdeņiem stalls pēc laika darbojas.Tiem ir counter paslēptas loģiku.

Man ir vajadzīga, lai pārbaudītu savienojumi starp Spartas un flash
Pievienotais fails ir savienojums shematisks
1 - Vai šis savienojumi OK?
2 - Vai rezistors vērtība (4.7K) par vienu velk līdz darīts signāls ir pareiza vērtība?
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams pieteikumvārds, lai skatītu šo arestu

Kāpēc jūs savienot Program ieguldījumu CFn?Kā jūs konfigurēt FPGA Mode pins?

IAM darba Master sērijas režīmā un Mode pins M0, M1, M2 ir saistīti ar GND

Jūsu pieslēgumu shēma, šķiet, ir ok.Vai jums pārbaudīt Done signālu valsti?

Vonn wrote:

Vai ir iespējams FPGA pieprasīt pārkraušanas bitu plūsma no flash saskaņā ar kādu nosacījumu?
Ja jā, kā es varu kontrolēt to?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back