Xbee un PIC RS232 komunikācijas

T

thurmc

Guest
Es cenšos izveidot pic nosūtīt un saņemt komandas izmantojot Xbee RF raidītājs.Varu produkcija komandas no vienas PIC un es novērot tos par saņemt pin no Xbee no otras PIC.Mana problēma ir tā, ka paziņojumā nav reģistrējis attālā PIC.Mēs pārbaudījām saņemt pin no RS-232 par PIC un izskatās, ka signāls tiek ievadi pareizi, un tas ir 5V.Vai kāds man varētu būt nepareizi?Mans kods ir zemāk.

# ja definēts (__PCM__)
# ietvert <16F877.h>
# ierīce *= 16, ADC = 8
# drošinātāji HS, NOWDT, NOLVP, NOBROWNOUT, NOPROTECT, jāliek
# izmantot nekavējoties (clock = 20000000)
# izmantot RS232 (Baud = 9600, xmit = PIN_C6, rcv = PIN_C7)
# endifCHAR atbildi uz to;

anulēts galvenais () (
atbilde ='0 ';
output_bit (PIN_E1, 0);
while (1) (
output_b ((baits) Atbildēt);
atbilde = fgetc ();
ja (atbilde! ='0 ') (
output_bit (PIN_E1, 1);
))
)

Mēs arī mēģināja, izmantojot if (kbhit ()), lai PIC nav pakarināt gaidot rakstzīmi bet tas nedarbojas, vai nu (ne kbhit () tiek reģistrēta).Thanks for your help.

Hi, jūs mēģināt 3.3V, nevis 5V, es domāju, ka XBee var saņemt 3.3V tikai domāju, ka es redzēju kāds ar to pašu problēmu ar aurdiano, ka atrisināta līdz ar to tiek samazinātas VPievienots pēc 1 minūtes:pārbaudīt
http://forum.sparkfun.com/viewtopic.php?=&p=28337

Jūs arī varat aplūkot šo: http://www.circuitsathome.com/mcu/programming/playing-xbee.Tas ir rakstisks par PIC18 bet, iespējams, jums dažas idejas par to, kā traucējummeklēšanu.

Es cenšos izveidot pic16f877 nosūtīt un saņemt komandas, izmantojot Xbee RF raiduztvērēja, i izmanto xbee sērija 2, pirmajā i nosūtīšanas (atnd, atdb) no pic16f877 piestiprināta ar coordenator uz 3 end devic,
manu pieteikumu requierd nosūtīt šo informāciju uz citu lokālo tīklu (xbee 2 arī), ja i izmantot to pašu pic nosūtīt uz jauno telpu, problēma, ka šis pic16f877 ir tikai viena UART (PIN 25,26), ja kāds var help me pliz vai jebkuru citu sugestion lai KOMISIJAS no 2 lokālo tīkluPievienots pēc 15 minūtēm:Es cenšos izveidot pic16f877 nosūtīt un saņemt komandas, izmantojot Xbee RF raiduztvērēja, i izmanto xbee sērija 2, pirmajā i nosūtīšanas (atnd, atdb) no pic16f877 piestiprināta ar coordenator uz 3 end devic,
manu pieteikumu requierd nosūtīt šo informāciju uz citu lokālo tīklu (xbee 2 arī), ja i izmantot to pašu pic nosūtīt uz jauno telpu, problēma, ka šis pic16f877 ir tikai viena UART (PIN 25,26), ja kāds var help me pliz vai jebkuru citu sugestion lai KOMISIJAS no 2 lokālo tīklu

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back