Wire caur toroid kapacitātes

B

bubulescu

Guest
Hello,

Es esmu maza dilemma.Es esmu padarot modeli Rogowski pašreizējo transformators ar LTspice un es esmu darīts ar to, izņemot gadījumus, es nezinu, kā lai modelētu kapacitātes starp vadu cauri toroid.Man ir iekšējā pretestība, kapacitāte, gandrīz visu nepieciešamo, lai secodary induktivitāte, bet es vēlos, lai modelētu šo vienu, too.Tagad es zinu, tas ir gandrīz negligeable, bet iekšējais rādiuss pietiekami mazs un efekts ir klāt, kaut arī nelielā skaitā.
Esmu pievienots attēls, kas ir suppopsed aizvietot tūkstoš vārdiem, angļu nav mana dzimtā valoda.Jūs meklējat pie vienkāršotu sadaļu Ņemot kreisajā pusē: no kreisās puses tur ir apaļa sadaļā spole un uz labo pusi diriģents.Ko es vēlos, ir uzzināt, kas ir vidēja attāluma (atzīmēti ar x) starp vads cauri spole centru un iekšējās virsmas spole.Ņemot, ka es varu aprēķināt, vai aptuveno tuvu pietiekami, parazitāras kapacitātes, kā diriģents ar cilindra.Formula, kas šajā gadījumā varētu būt:
Kods:

2 × π × ε0 × l / ln (2R / o)

Kāpēc nav jums izmantot papīru, zīmuli un lineālu?Kapacitātes tuvināšana ir nepareiza anyway, jo reālā ģeometrija
ir atšķirīgs.Ja matemātisku problēmu, būtu vērts jāatrisina tieši, bet tā nav.

Cits jautājums būtu noteikt kapacitātes precīzi.Tas ir principā tas ir iespējams, rotācijas simetrisks problēmas
parasti izskata conformal kartēšanu.Bet šodien, vairums inženieru dod skaitlisku rīks.Quickfield ir diezgan laba ar līdzīgiem
2.5D problēmas, pilna Featured EM instrumentus, kā reklāmas var, protams.

Ja jums ir problēmas ar capacitive sakabes, diferenciālo sajūtu pastiprinātāju attiecīgi integratoru varētu to anulēt.Lielākajā daļā
Rogowski dizainu, iekšējais "spirāle" kapacitātes ir smagāka problēma, jo tā nosaka ierobežojumu joslas platums.

Arī skrīninga cilindru nevarētu ietekmēt Rogoswski sensoru darbību.

FVM rakstīja:

Kāpēc nav jums izmantot papīru, zīmuli un lineālu?
Kapacitātes tuvināšana ir nepareiza anyway, jo reālā ģeometrija ir atšķirīgs.
Ja matemātisku problēmu, būtu vērts jāatrisina tieši, bet tā nav.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back