WinXP / Linux dual boot: Kā formatēt un pārinstalēt Win

O

omara007

Guest
hi guys Man ir gan WinXP un CentOS Linux uzstādītas uz manu klēpjdatoru, un man dual boot no Grup .. viss ir labi šajā līmenī .. Tagad mans WinXP ir troubling man, piemēram, crazy .. un es domāju formatēšanas savu partition .. Kas notiks ar linux? Es joprojām būs iespēja ielādēt to? kas man jādara, lai pārinstalēt jaunu WinXP, lai formatētu partition? .. lūdzu, iedodiet man soļus, lai kā, lai sasniegtu šo ar nulles risku manu linux OS .. Regards

Hi Ja atkārtoti jāinstalē WinXP, tad jūsu Linux OS nevar boot. Bet neuztraucieties. Jūs varat noteikt jūsu Linux OS ar savu Linux sistēmas diska. Man nav izmantot CentOS, bet es domāju, ka solis būs līdzīgs: ja jums ir pārinstalēta jūsu WinXP, ievietot savu Linux sistēmas diska, reboot, kas BIOS boot no CDROM.when linux ir setup, ierakstiet glābšanas uz boot.Then varat izmantot grub-install (hd0, 0), komanda pārrakstīt MBR. pēc tam reboot, tad jūsu var redzēt jūsu boot menu, kā iepriekš. Skatīt vairāk par grub-install jūs varat meklēt Google. Ceru, ka tas jums palīdzēs. RDRyan

[Quote = RDRyan] Čau Ja jūs pārinstalēt tu WinXP, tad jūs linux OS nevar boot. Bet neuztraucieties. Jūs varat noteikt jūsu Linux OS ar savu Linux sistēmas diska. Man nav izmantot CentOS, bet es domāju, ka solis būs līdzīgs: ja jums ir pārinstalēta jūsu WinXP, ievietot savu Linux sistēmas diska, reboot, kas BIOS boot no CDROM. kad linux ir setup, ierakstiet glābšanas, lai boot. Tad jūs varat izmantot grub-install (hd0, 0), komanda pārrakstīt MBR. pēc tam reboot, tad jūsu var redzēt jūsu boot menu, kā iepriekš. Skatīt vairāk par grub-install jūs varat meklēt Google. Ceru, ka tas jums palīdzēs. RDRyan [/quote] Ko jūs saprotat ar Linux System Disk? .. do you mean Linux instalācijas CD, ka es izmantoti, kad es uzstādītas linux? ..

Tas nozīmē, ka man būs formāts un instalēt WinXP normāli, jo, ja nav Linux ir esošais par manu PC .. Pēc tam, kad viss ir OK ar XP, es pēc tam var instalēt Grup, izmantojot Linux uzstādīšanas CD .. tas ir pareizā secībā?

Jā. jums ir jābūt uzmanīgiem. Vai nav formāts linux partition. un kas diska partition jūsu WinXP ir uzstādīts jums ir jāzina.

http://www.edaboard.com/ftopic187496.html [/url]
Linux partition rāda no XP .. ja u ir piekļuves instrumentu .. Es personīgi do piekļūt Linux partition no XP ..

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back