Win32 API plānošanas C

J

john2020

Guest
ES ESMU JAUNATTĪSTĪBAS DIALOG lietojumprogrammas, kas būtu jāsaņem raksta ar Win32 APIS IZMANTOJOT VS2005 UN WINDDK7.Es jāievieš SROLL BAR, pogas, PUSH BUTTON, SARAKSTS CONTROL, COMBPO BOX ETC IN Win32 PLĀNOŠANA.Es esmu jauns uz Win32, izmantojot C .

TĀDI SAITES vai noderīga konsultācijas ar pirmkodu DEMO būs noderīga.

Ierakstot CAPS LĪDZEKĻI kliegšana šajā forumā

Lasīt jebkurš apmācība par MFC programmu draugs.
Pēc tam, kad jūs lasīt daži MFC pamācību, Jūs atradīsiet QRC @ www.digilife.be / quickreferences / quickrefs.htm par MFC
-
Amr Ali

Sveiki

Man vajag Win32 programmēšanas API c un ne MFC, jo man ir nepieciešams darīt grūti kodēšanu, kas nav iespējams MFC

Win32 API Es zinu, ir C, un tos var lietot C bez problēmām.
-
Amr Ali

Sveiki

Es esmu jauns, lai GUI programmu, izmantojot Win32 c api.is ir kādi paraugi pieejami?

Kāpēc tas ir būt Win32 API?Kāpēc nav jums izmantot. Neto?

Sveiki

i nevar izmantot atbalsta. neto tikai Win32 progamming var izmantot, jo mērķa ierīci tikai Win32 un nekas cits.

ljudsko rakstīja:

Kāpēc tas ir būt Win32 API?
Kāpēc nav jums izmantot. Neto?

paldies bet es lūdza c Win32 API programmu.Es neesmu. neto attīstītājs, tāpēc tās ir ļoti grūti man saprast koncepcijas.

Hello,

Pirmkārt, ja jūsu nodoms ir rakstīt Win-Pieteikums, izmantojot tīru API jūs varat darīt tīrā C un vienkāršākais Compiler varat atrast.Ir daži jēdzieni uzcelta laikā Win-API, jums ir jāzina, ja jūs vēlaties darīt darbu šādā veidā.
Labākais avots pieejama, ja runa ir par ressources ir, cik es zinu: Win32 Programmēšana, raksta Richard J. Simon.
Pēc tā, kā grāmata gulēja priekšā mani šajā ļoti brīdī.Tā ts API-Bībele un ir 1350 lappuses.
Ļoti pamatjēdzienus piegādā labi zināms Petzolds "Windows Programmēšana".

Ja jums pieder Visual C / C , kas ietver MFC varat padarīt dzīvi vieglāku, jo jums ir iespēja izveidot savu pieteikumu 10 reizes ātrāks bez jebkādiem piekļuves ierobežojumiem attiecībā uz aparatūru.
Jūs esat tik daudz straujāk saskaņā ar paredzēto klasi, infrastruktūras, ko piegādā visa MFC koncepciju.Izveidot Dialog kastes un tamlīdzīgi atbalsta ressource-redaktors, tāpēc viens ir pilnīgi atbrīvots no domājot par šo jautājumu slēdži iekšpusē API funkciju, un, lai iegūtu tiesības izskatu, ja runa ir par dialoglodziņos un citu tā saukto Ressources.
Sajaukšana MFC un API nav problēma vispār.
EG ir viens no vienkāršākajiem pamatfunkciju <<peep()>> kas atdzīvina pc-speaker izsūtīt palūrēt, nav iesaiņota stājas klases, bet ko varētu nosaukt par palūrēt () vienkārši.

Ja vēlaties izmantot MFC pētījums Jeff Prosises "Windows Programmēšana ar MFC"

Hope that helps

Robby

john2020 rakstīja:

paldies bet es lūdza c Win32 API programmu.
Es neesmu. neto attīstītājs, tāpēc tās ir ļoti grūti man saprast koncepcijas.

nevar izmantot MFC vairs, jo mērķa ierīce atbalsta tikai Win32 api, tātad viss n EDS ir jāizstrādā no jauna.Man ir Visual Studio 2005, tādējādi attīstot Win32 lietojumprogrammām, izmantojot c .jebkuru palīdzību būtu appreciated kā esmu jauns, lai Win32 api programmēšana, eventhough es c programmētājs.Man vajag paraugi Win32 par GUI izstrādi, kas varētu strādāt ar 2005 VS.kāds lūdzu man palīdzēt?Pievienots pēc 5 minūtēm:1) to, kā programma grupas pogas, izmantojot Win32 API?, Kas ir notikumu apstrādes tiks nosaukti? Jebkurā paraugi ir pieejami?
2) Kā izveidot pogu un slodzes attēlu, lai tā, izmantojot Win32 API?
3) kā izveidot sarakstu, kontroles un pievienot kolonnas, lai tā, izmantojot Win32 API?

1) radio poga ir poga kontrole ar BS_RADIOBUTTON stils piemērots.Lai izveidotu grupu, pogas, jums ir nepieciešams individuāli radīt viņiem un pārtvert BN_CLICKED paziņojumu mātes logu, jūs varētu manuāli apstrādāt pārbaudīt stāvokli pogām grupas vai jūs varētu izmantot CheckRadioButton ()
2) meklēt īpašnieks izstrādā poga
3) viens no vadības stilu saraksta skatā tas, kas jums nepieciešams

Izmantojot Izmantojiet resurss redaktoru, i izveidota dialoga loga, un pievieno visu kontrolē.Tagad man ir nepieciešams rakstīt kopējs visām šīm kontrolēm, piemēram, pogas, spiediet pogu Combo lodziņā saraksts kontroles grupa radiopogu etc.It būs ļoti palīdzēt, ja jūs varētu sniegt man kādu Win32 C koda daļas uz šīm pārbaudēm.Pievienots pēc 2 minūtēm:Šeit ir attēls momentuzņēmums.var kāds lūdzu man palīdzēt ar win 32 c avota kodu, lai pievienotu kopējs uz šīm pārbaudēm?
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams pieteikumvārds, lai skatītu šo arestu

Hello,

Nav Handler nepieciešams, bet kodeksu kādu C vai C īstenot tiesības funkcionalitāti, ja mouseclick occours, piemēram, uz pogas esat izveidojis, izmantojot ressource Editor.
Mouseclick radīs ziņu iekšā WIN-OS Automātiski.Tāpēc, ka ir daļa, kura nav uzskatāma.Jums tikai ir creae funkciju iekšpusē jūsu pieteikumu, kas spēj reaģēt, ja tieši šo ziņu occours.

šādi:

slēdzis (ziņojums)
(
lieta WM_SAVEIMAGE: X = 2;
pārtraukuma;
.
.
.
)

Ja nav nepieciešams gadījumā iekšpusē slēdzis būvēt, ziņa tiks pazust bez jebkādas reakcijas.
Windows ir ziņa piedziņas OS.

Hope that helps

Robby

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back