Wilkinson Combiner Jautājums

F

Frozen001

Guest
OK tas ir iespējams, vienkāršs jautājums, bet man ir nepieciešams, lai pārbaudītu sevi par to. Lietojot Wilkinson kā combiner, ar vienādu amplitūdu un fāzi signālu ieejas, kāda ir izeja. Piemēram, 2 virzienos combiner ar 1 ports ir izeja: 10dBm par 2 port 10dBm par 3 port Power atrodas 1 portu? Paldies

13 dBm, patiesībā būs neliels zaudējums tāpēc varbūt 12,5 dBm. Pieņemot, ka ar līdzvērtīgu jaudu un fāzes ieguldījumiem.

Paldies, ka ir exacly, ko es sapratu, vienkārši nepieciešama, lai pārbaudītu sevi ... Tagad, ja viens ports ir sajūsmā: Port 2: 10dBm Port 3: 0dBm Port 1: ~ 7dBm? un varas izkliedētu rezistors ir? [Size = 2] [color = # 999.999] Pievienots pēc 4 stundas 40 minūtes: [/color] [/size] Patiesībā tas, ko es tiešām gribu zināt, ir tas, kas, lai aprēķinātu faktisko apvienojot zaudējumi, dažādas ieejas jauda un fāzes formula . Es zinu, ka signālu par 180 grādiem no fāzes, zaudējums ir = 10 * log (1 / n), ja n ir skaitlis os izirst. Vai ir veids, kā aprēķināt zaudējumu leņķus bewteen 0 un 180?

jaudas saglabāšanu, tāpēc ~ 7 dB pie izejas un ~ 7 dB izolācijas pretestība. Es būtu rakt mazliet par izpausmi. Var būt, ka jautri. Jūs varētu atrast atbildi uz Krytar mājas lapā. Tās padara lietas.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back