Weird Problem - Spartan3

C

CMOS babe

Guest
Čau,
Man ir konstrukcijas, kas sastāv no CPU un hex septiņiem segmentiem decoder ..ievadi šo dekodētāja ir saistīts ar nybble no databus, kas ir 32 bit wide ...es uzrakstīju programmu, kas nodod datus no atmiņas uz reģistru, tad tā nosūta šo informāciju dekodera .. piem ja es gribu F parādīsies septiņu segmentu displejs i jānosūta 0000000F .... problēma ir šī doesn't darbs ja es iekļaut vairāk tie, kas vārdu.tā, lai iegūtu F i ir jānosūta FF000000F!un ja es novērst šīs papildu savu varu iegūt nepareizu rezultātu ... kāds ir ideja kas tas izraisa?Šī problēma neparādās uzvedības modeļus.

Man tikko atklāja, ka ir dažas amata vietu un maršrutu simulācija glitches .... Vai šo nepareizu uzvedību radīt glitches?

Ja jūs pārbaudīt iekšējo signālu pēc maršruta simulāciju, tas ir normāli, daudzi glitches in kombinatorisks loģikas, bet glitches vajadzētu izzust līdz nākamā pulksteni malu, lai flops darbojas tīri.

- Vai jūs redzat darbības traucējumu pēc maršruta simulāciju vai datortehniku?
- Ja maināt takts frekvenci, vai nepareiza darbība mainās pārāk?
- Vai jūs pilnībā ierobežota laika un jūsu laiku analizatora pateikt, ka visi ierobežojumi ir sasniegti?

Quote:

- Vai jūs redzat darbības traucējumu pēc maršruta simulāciju vai datortehniku?

Es atklāju, ka, ja es samazinājās ielikt FF kreisajā visvairāk nibbles jebkura atmiņas vārds dizains darbosies bez problems.So es tikai ziedot vienas atmiņas location.I esmu ar drukātiem ram līdz veidā.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back