Webserver par personas PC

A

alzomor

Guest
Čau

Es cenšos t setup vienkāršu tīmekļa serveri par manu datoru un izdarīja šādus pasākumus
-piešķirt statisku IP adresi, lai datoru no DHCP klāstu mans router
-konfigurēt vertual serveriem mana router pieņemt TCP trafiku 80 portu un nosūta to uz statiska IP adrese, no mana datora
-reģistrā dyndns.org un iegūt domēna nosaukumu uz mana servera
-konfigurēt mana router atjaunināt DynDNS ar savu dinamisko IP adresi
-install DynDNS IP Updater.

tagad, kad mēģinu piekļūt savam tīmekļa serveri no http:, man web serveri uz mana router, nevis viens uz mana PC.

So what's wrong with my settings.un kā es varu novērst šo problēmu?

Salam
Hossam Alzomor
www () ig () org

Čau

Es domāju, ka, lai atrisinātu jūsu problēmu, jums ir nepieciešams IIS (Internet Information Service) programmatūra, kas ļaus jums paveikt savu mērķi.Windows Server nodrošina, ka starp tās dienestiem un strādā arī kā web serveri.Jūs varat Google to un atrast informāciju un, ja tas ir viens, tad download.

Ir citu programmatūru, kas var darīt to pašu darbu un ir citas iespējas, kas varētu jūs interesēt, piemēram, SQL Server un failu servera.Sīkāku informāciju Jūs varat apskatīt xampp vai wampp.ja tas strādā par Jums let me.pateicība

Labu veiksmi

Kind Regards

Fullforce: D

Thanks fullforce,

Es jau uzstādītas RVS par manu datoru un pārbaudi to, izmantojot 127.0.0.1 un manu IP adresi
un tā darba, ja es varētu pārbaudīt to no mana datora
bet kad es varētu pārbaudīt to no jebkura datora uz lan izmanto manu IP adresi, es nevaru izveidot savienojumu ar serveri.

Vai ir kāds uzstàdïjumi, lai varētu nodrošināt IIS ļauj piekļūt no ārpuses?

Ar laba vēlējumiem
Hossam Alzomor
www (.) ig (.) org

izklausās savu portu pāradresācija uz 80 portu nav darba vai izveido pareizi.

čau,

ja es sapratu, es domāju, ka Jums ir jānosūta viens ports ... piemēram ..

porta adresi portu
80 (jūsu ip) 81
81 (jūsu vietējo ip) 82

Čau.

Vai esat mēģinājuši sasniegt jūsu tīmekļa servera tikai no iekšpuses jūsu privāto tīklu ar jūsu ārpus adresi, vai Jums ir reāli mēģinājis arī no ārpuses, lai jūsu ārpus adresi.

Ja pirmā ir taisnība, viss ir kārtībā, jo, ja Jums ir tikai atrodas ārpus adresi, jūsu tīmekļa serveris ir sasniedzams no iekšpuses tikai jūsu iekšējā IP adrese.

Ja otrs ir patiesa, nekā kaut kas cits ir nepareizi, bet vispirms man ir jāzina, kas ir ar pirmo.Jauku dienu es vēlos jums.

Buco.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back