Waveguide uzmavas konstrukcija

E

elusquinos

Guest
Sveiki visiem, i būs nepieciešams izstrādāt waveguide uzmava par WR-34 un centra frekvenci 28GHz.Sakabes nepieciešama = 10dB, Directivity> 30dB.

Can you help me?

Thank you in advance

Od 29. kwietnia do 3. maja za doładowanie konta przez portal www.doładowania.orange.pl, kwotą 50 zł, klienci ofert na kartę sieci Orange otrzymają o 50 proc. więcej.

Read more...

Jā, es varētu jums palīdzēt.
Ir galvenokārt 2 veidu couplers, proti:
Moreno Cross: mazie,
krustisks waveguide, max directivity 20dB.Apvērsuma = 15 līdz 30dB
Side kopā: lielāks, augstākais directivity (typ 35 dB), apvērsuma = 6 līdz 40 dB

Esmu programmatūras, kas var aprēķināt pusē kopā tipam.Tas ir vecās dos veidoti, un nav frindly, tāpēc es to var darīt, aprēķinot jums.
Saki man, ja vēlaties konstrukcija.

Mehāniskie būvēt ir viegli, vienkārši ir pietiekami taisnstūra waveguide, divas atloki, a drill mašīna, viņa vietnieku, atbilstošu dzelzs, SnPb vadu un labu fluxant.

Thank you very much Sergio, i ir mēģina piemērot Multihole uzmavas metode, bet rezultāti nav satisfactories.In Pozar `s grāmata (MW Engineering) jums ir piemērs, bet, ja piemēro 28 GHz tad rezultāti nav saskaņotāku.Vai jūs varētu pateikt man, kur es varu pētījumā jūsu piedāvātās metodes?.

Mūsu uzmavas waveguide būtu šādas specifikācijas:

C = 10 dB
D => 20dB
Waveguide ==> WR-34
Frekvenču ==> 28.5GHzPaldies vēlreiz.

Gadījumā, ja Pozar `s book, tikai paskaidrots jēdziens un pamata teoriju ar domēna režīmā.

Ja jūs modelētu piemēram, tā, tad jums ir atšķirīgs rezultāts.

Tātad, jums ir jāapsver lielāks režīms caurumi waveguide.

Bet jums nepieciešams mazliet mainīt parametru, piemēram, kompensē garumu, caurumu lielums, attālums starp caurumiem.

Ja esat ansof hfss vai cSt mikroviļņu studijā, jums ir labi rezultāti.

I upload avots kodeksā oktāva kods (līdzīgi MatLab, www.octave.org), lūdzu, atrodiet šo klāja.

elusquinos wrote:

Thank you very much Sergio, i ir mēģina piemērot Multihole uzmavas metode, bet rezultāti nav satisfactories.
In Pozar `s grāmata (MW Engineering) jums ir piemērs, bet, ja piemēro 28 GHz tad rezultāti nav saskaņotāku.
Vai jūs varētu pateikt man, kur es varu pētījumā jūsu piedāvātās metodes?.Mūsu uzmavas waveguide būtu šādas specifikācijas:C = 10 dB

D => 20dB

Waveguide ==> WR-34

Frekvenču ==> 28.5GHzPaldies vēlreiz.

Paldies, lai gan.Man ir nedaudz šaubas par Multihole uzmavas metode paskaidrots Pozar grāmata.

Pirmkārt, s rādītājs ir apertūras kompensētu forma sānu no orientējošās.In Pozar `s book piemēram (Page 331 3rd Edition) s = a / 4.Bet tā ir noteikta vērtība, vai arī varat izvēlēties citu vērtību.No otras puses, mums ir atvērts 10dB virziena uzmavas in WR-28, un mēs esam novērotas divas rindas 20 caurumi katram no tiem.Mēs esam domājot par jaunattīstības chebishev polinomial 20 caurumi WR-34 waveguide, lai aprēķinātu rādiusiem caurumi (un attālums starp caurumiem = λg / 4), bet tas šķiet ļoti sarežģīti (i am gatavojas mēģināt risināt to ar Mathematica bet i nav zināt, ja tas būs labi. Vai ir vieglāk risinājumi?

Visbeidzot, ir jautājums par HOHOH, jūsu pirmkods ir aprēķināt rādiusus caurumi?Es nesapratu, ka to vēl varētu jums sniegt vairāk informācijas par to, kā atrast?

Paldies vēlreiz, jums ir liels palīdzēt man.

Sveiki,
solution to our problem.

Nobeigumā es domāju, ka mums ir atraduši iespējamo
risinājumu mūsu problēmu.Rādiuss caurumi ir izstrādājušas binominālā atbildi.Bet mēs esam grupveides metode, jo attālums no centra caurumi ir zemāka nekā caurumu diametrs, tāpēc mums ir doma, lai 4 Centrālā caurumi vienāds ar viņa neighobour caurumiem.Piemēram, ja cauruma numurs ir 10, tad rādiuss caurums ir [abccccccba], kur katrs burts ir rādiusu no katra cauruma.Ar šo trunk mēs vaļēju maksimāli dzīvokli tā reakcija uz frekvenci, bet vismaz mēs domājam, ka realizējamas.

Vēl viena svarīga lieta ir rindu.Ja jums ir divas rindas caurumiem tad

Sakabes Factor C (divas rindas caurumi) = Sakabes Factor (viena rinda caurumi)-6dBTāpēc tas ir, ja vēlaties ar kopējo C = 10dB tad varat veikt divas rindas caurumu, kuru sakabes C = 16dB katrs no tiem.Šis pēdējais ir vieglāk būvēts, nekā viena rinda, jo rādiuss caurumi ir mazāki un phisically tie ir realizējami.Es domāju, ka tas var būt labs paņēmiens, mazu sakabes faktorus nepieciešams.

Mēs, lai īstenotu šo risinājumu, cik drīz vien iespējams, ja tas notiek, i am gatavojas komentēt rezultātus.

Man žēl, ja tas ir pārāk smags.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back