voltu sekotājs troblem!

F

Faizan Jawaid

Guest
Man vajag zināt, ko nepareizi ar šādu ...

Ja ieejas spriegums ir lielāks nekā 1.3v produkcija ir tieši vienāds ar ieejas, bet, kad ievades samazinās zem 1.3v produkcija paliek nemainīga ...
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams pieteikumvārds, lai skatītu šo arestu

Vai Jūs sakāt, ka, ja iestatāt pot ir nevis 1.3V mazāk, izejas spriegums paliek pie 1.3V neatkarīgi no tā, cik daudz zemāka ir pot?Kāda ir izejas ķēde pievienots OP-AMP izskatīsies?
Ar doto info, man ir aizdomas, ka slodze saistīta ar OP-AMP iepērk dažus pašreizējās ka OP-AMP ir šunta uz zemes.Tomēr OP-AMP negatīvo barošanas ievadi pin ir savienots ar zemi.Tāpēc tās spēju vadīt zemu ir ierobežota.Es domāju, ka izejas posmā op-amp nevar pull pin jebkuras zemākas, ņemot vērā stiprumu savu produkciju vadītājs.
Paraugieties uz datu lapas par OP-AMP, tā teikt, cik tuvu pie varas sliedēm OP-AMP ir spējīgs vadīt transportlīdzekli.Risinājums ir vai nu pārvietot OP-AMP negatīvo piegāde gala līdz spriegumam zem zemes vai mainītu ārpus OP-AMP par ierīci, kas spēj dzelzceļa dzelzceļa ekspluatāciju.

O / P ckt ir nekas, bet 10K pretestības pamatots ar O / P...And im mērīšanas O / P ar digitālo voltu metru ... n Jā, ja man kas pot zemāks nekā 1.3v O / P nemainās. ... ti 1.3v ... var u PLS izskaidrot, kādi ir dzelzceļa līdz dzelzceļa op ampēri?

Sveicieni ....

Lasīt datu lapa par OP07 - īpaši parametrs "Output Voltage Swing" ...

Dzelzceļu līdz dzelzceļa OP-AMPS spēj vadīt savu produkciju pin gan pozitīvās un negatīvās enerģijas dzelzceļu, ja tas ir vajadzīgs izejvielas.Lielākā daļa standarta OP-AMPS nevar izdarīt.Viņi prasa zināmu rezervi uz katru pusi no jaudas dzelzceļu.
Lietojot OP-AMPS, kas nevar braukt ar jaudu dzelzceļa, jums ir jāizvēlas pozitīvās un negatīvās enerģijas piegāžu vai sliedēm, kas ir virs un zem maksimālā izejas vēlaties.

Paldies par info Banjo .... I `ve strādājis uz MAX495 R-to-R Vienotā piegāde op-ampēri ... rezultāti ir diezgan apmierinoši ....

UZ

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back