VNC - Cygwin - SSH ..

V

viggu007

Guest
hi visiem

i wana piekļūt savam lab no mājām ...i ir strādāt pie konspekts instrumentiem ...
Kā es varu izdarīt?i ir uzstādītas SSH manā klēpja top, un es esmu spējīgs, lai izveidotu savienojumu ar serveri lab (bet im var izmantot tikai COMAND uzvedni., kas nav tas, ko es vēlos ..) Man vajag GUI, un ka es uzstādītas VNC ( palīdz attālo savienojumu) saistīti. Bet es nevaru izveidot savienojumu ar serveri lab ... (daži firewall problēma), ko var darīt, lai saņemtu?es mēģināju mainīt vadītāja failu (c: windows-system32-vadītājus, utt-host), tomēr im nespēj izveidot savienojumu ...Vai ir jebkura struktūra, kas var man palīdzēt .....tas būs labi, ja kāds var dalīties idejās par VNC un Cygwin --- principā tos var izmantot kā progr.par attālās darbvirsmas savienojumu ..pls laipni atbild ne agrāk un dalīties ur idejām!paldies jums visiem

Ir dažas prasības:

1.Serveru jāpieņem attālās darbvirsmas
2.VNC ostas jābūt atvērtai

Personīgi es izmantot, bet VNC uz Saule ir tiešām lēns.Ir tikai Windows ierīces draiveri par serveri, kas padara VNC ātri.Kas nāk ar UltraVNC.

I use pārsniegt gadus uzņēmums, un tas joprojām ir ātrākais.Bet klients nav bezmaksas.Praktisku darbu, jums ir nepieciešams atvienot.Citrix izmanto, ka, bet tas ir lēnāks nekā pārsniegšana vai kādu citu X klienti.Es esmu redzējis, ka NoMachine piedāvā unikālu klienta / servera, kas ir par brīvu 1 2users.Bet bija glibc jautājumiem uzstādot uz linux servera.

mēģiniet izmantot tepe setup savienojumu, izmantojot SSH tuneli.
Es izmantoju UltraVNC un Remote desktop šajā config, jāsaka Remote Desktop ir ātrāks nekā UltraVNC

Sveicieni
NTFreak

Remote desktop ir ātrāks, bet prasa windows serveri
Es iesaku uz linux servera, lai izmantotu X tunelēšanas SSH

Windows XP Professional (ne mājas) arī ir attālās darbvirsmas serveris iekļauti.

Priekā
NTFreak

Ja jūs varat veikt konsole savienojumu no cygwin, tad jūs gandrīz ir tā!

Visi jūs trūkst, ir slēdzis, lai varētu darboties ar xserver pieteikumus.

Lūk sintaksi: SSH-X jūsu-lietotājvārdu (at) work.pc.ip.address

Es uzskatu, ka visi jūs trūkstošos ir-X iespēju.-Y arī strādā.Skatīt vīrs lapu, lai uzzinātu atšķirību.

Patiešām atdzist daļa šā šķīduma ir tāda, ka lietotājs var būt mašīna jūs piekļūt un vienīgi sniegumu hit viņiem šķiet, paziņojums ir tad, kad tas iekraušana app vai failu no diska.Running app attālināti uz jūsu darbs datora, bet apskatot GUI uz jūsu mājas ekrānu, ir ļoti foršs un ļoti vienkārši, ja jums ir piekļuve caur ugunsmūri.Vai esat mēģinājuši lūdzot jūsu IT ļaudīm tur, ja jūs varat saņemt ssh portu atvērtu uz firewall?

Alternatīva PROFILAKSE ir noteikt Cron darbu par savu darba datoru, lai tas palaistu skriptu, kas ļaus izveidot SSH savienojumu ar savu mājas datoru, tad jūs collas Attiecībā ka jūs nepieciešams, lai pārliecinātos, jums ir sshd ( SSH dēmonu), kas darbojas ar jūsu mājas datora.

John

Man ir izmantojuši vairāk (mājās), lai attālināti acess eda rīkus no skolas, bet pārāk lēns, VNC ir daudz ātrāk, bet ne tik convinent kā pārsniegt.

asueee0 rakstīja:

Man ir izmantojuši vairāk (mājās), lai attālināti acess eda rīkus no skolas, bet pārāk lēns, VNC ir daudz ātrāk, bet ne tik convinent kā pārsniegt.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back