VLSI Uzņēmums Bombejā

V

V

Guest
Es dzirdēju 3-4 jauni firmas VLSI sāka operāciju Bombejā .... tā ir taisnība?

Ir daži mazi VLSI uzņēmumiem Mumbajā. Powai Lab (jo IIT Mumbai Campus): būtībā strādā EDA Tool attīstības iFlect Technologies IPL sistēmas automatizācija Group bezgalību var būt dažas vairāk ... Lai jums veicas

Ar vārdu Silicon Interfaces uzņēmums ir tur. Domā, ka viņi nodarbojas ar IPS.

Sveiki xstl, ur labi ..... tā grūti aizmirst silīciju .... hahhahaha

jā mr. Shinde .. bet tā nav andheri .... tā Malad .. prāts telpa .... ni domā 1 cita zemiska-Parle ...

čau, labs darbs tikai pēc to URL uzzināt daudz par tiem. atā .....

Iflect ir iegādājies vairāk nekā ko sabiedrība sauc Perscient Infotech un viņi aktīvi meklē 2 + gadi exp. cilvēki

Es dzirdēju Iflect balstās iekšpusē koledža un to darbiniekiem ir jāstrādā kā nepilna laika pasniedzējiem par koledžā.

Jā un tie bija. Bet tagad viņi ir pārcēluši out. Tagad viņi ir darbā, lai klātienē, ASV un Lielbritānijā.

Ir sarkastisks atsauce uz uzņēmuma siliconinterfaces. Es gribu kādu info lūdzu, kā es tiks intervēti šeit. Vai šis patiesi uzņēmums?

Es gribētu piebilst dažus vārdus, balstoties uz manas zināšanas. 1. Netlogic (lielākā daļa darba ir uz ASIC pārbaudes) 2. Patni datori (FPGA dizains / verificatiion) 3. Transasia biomedicals (biomedicīnisko instrumenti domēns.), Bet, manuprāt Mumbaja nav īstā vieta, lai VLSI techie.

Tad kas ir d īstā vieta 4 VLSI darbavietu???? Lūdzu, atbildiet ......

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back