VLSI iespējas Hyderabad

T

Tan

Guest
Sveiki draugi, man ir darīts manu PG diploms Digital Sistēmas izstrādē, Pune University.I ir pievienotās manu CV naukri.com un monsterindia ... Es neesmu saņēmis nekādu atbildi tā far.Could kāds lūdzu, dariet man zināmu, ja tur ir kāds iespējas Hyderabad šajā jomā? Paldies Tan

ir aptuveni 25 uzņēmumi, kas strādā VLSI, u var apmeklēt to parku personīgi visu labāko

Sveiki Priya, Paldies par jūsu reply.Can jūs varētu man vārdu uzņēmumiem, kas darbojas Hyderabad, un, ja iespējams, jūs varat sniegt atsauci. gaida, lai jūs atbildētu. paldies vēlreiz Tan

Jūs din "dabūja darbu caur Campus? Šoreiz PU bija labas izvietojumus. Anyways, tagad tā patiešām grūts, lai iegūtu darbu, coz ka sertifikācijas diez papildina jūsu employablity faktors. Izmēģiniet kādu svaigāku atvēršanu, saglabātu pārbaudot freshers darba vietām Indijā / hyd. Veiksmi!

Jūs din "dabūja darbu caur Campus? Šoreiz PU bija labas izvietojumus. Anyways, tagad tā patiešām grūts, lai iegūtu darbu, coz ka sertifikācijas diez papildina jūsu employablity faktors. Izmēģiniet kādu svaigāku atvēršanu, saglabātu pārbaudot freshers darba vietām Indijā / hyd. Veiksmi! Sveiki, man nav jūsu viedokli Jūs varat būt vairāk skaidrs, lūdzu .. ...

ir aptuveni 25 uzņēmumi strādā VLSI, u var apmeklēt to parku personīgi visu labāko
hai var u PLS ttel man HW 2 skatīt mūsu posts forumā

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back