VLSI iesācējs

D

deepu_ttc

Guest
hello sir,
Tas ir Pradeep elektronika zinātnes students. Es esmu no india.My interešu jomas ir mikroshēmu projektēšana.. Mans mērķis ir kļūt eksperts čipu designing.i lūdzu Jūs guide mani achiving mans mērķis.Vai varat lūdzu man pastāstīt par lietām, likewhat ir lietas, man vajadzētu mācīties kļuva ekspertu un kurās jomās es būtu spēcīgs zināšanām un no kurienes man ir jāsāk man nav jebko šajā field.so lūdzu, laipni man palīdzēt šajā jautājumā.i tiks gaida savu atbildi
thankyou
--- Pradeep ----

Hai Deepu,Šajā mikroshēmu Design jomā, daudz jomas ir tur, tas ir gan Front - beigas un Atpakaļ - beigas.Front-End dizains ir plānot mikroshēmu atbilstīgi konkrēto funkcionalitāti.Kaut Back-end nodarbojas ar standarta šūnu kopums, rakstu pieņemšanas, nodarbojas ar vafeļu līmeni.

Ja jums ir laba ideja par Analog, jūs varat turpināt Back-end.
Ja jūs interesē programmēšana, lejupielādējot vērā mikroshēmā varat turpināt Front - beigām.

bye
Karthik

tikai iegūt ciparu elektronika fundas pareizi, tad pāriet uz VLSI un beidzot uz ASIC.Tikai atceraties viena lieta, tas būs ilgtermiņa process.only ja u ir kaislība pret VLSI u var saglabāt šajā jomā, visu to labāko

darīt daži kursi pazīstamu institūti, piemēram, Veda IIT vai sandeepani

Pirmajā u pētījums Digital elektronika un CMOS pamati tad jūs pievienoties jebkurā laikā, kas ir ļoti noderīgs

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back