Viss par ultraskaņu?

A

Abu Ammora

Guest
Es vēlos zināt, katra lieta, par ultraskaņas pamati

1 - un kā var modulis var darboties kā TX un RX?

2 - Kā es varu pielāgot to darbības frekvenci, es gribu zināt arī praktisko opertaing diapazonu freq.?

3 - kāda ir pamata shēmas, kas nepieciešami, lai 2 ultraskaņas moduļiem paziņo cita citai attiecībā TX un RX?

Pateicība

Ultraskaņas pamatā ir augstas frekvences skaņu atbalsi, kas atspoguļoja objektu viņu ceļu.Aprēķinot laika intervālu starp nosūta skaņas un saņēma atbalss, mēs varam noteikt attālumu, ka objektu ceļu.
Šis ir veids, kā sikspārņi lido tumsā meklējot naktī pārtiku.

Augstas frekvences tranducers (ultraskaņas devējiem) ir kopējā "raidītāju" modulis, tos parasti pārdod kā pāris ar tās izvēlētas "Receiver" moduli.

Šie moduļi ir parasti nosaka 40kHz frekvenču diapazonā, un to darbības diapazons ir tikai pāris metrus.Ja lielāks diapazons ir nepieciešams labāk ir izmantot infrasarkano moduļu vietā.

Daudzās shēmas, kas pieejami neto kur ultraskaņas moduļiem tiek izmantotas.

Šeit ķēdi atradu un būvēts auto-reverse parking rādītājs, mazliet vecs, bet tas vēl joprojām strādā!
Pateicoties a.riccibiti
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams autorizēties, lai skatītu šo pielikumu

Čau,

Vai jūs varētu man par šo ultraskaņas tēmu, lūdzu, vietas?

Sveicieni,
Shohdy

dindeds wrote:Augstas frekvences tranducers (ultraskaņas devējiem) ir kopējā "raidītāju" modulis, tos parasti pārdod kā pāris ar tās izvēlētas "Receiver" moduli.

apskatīt manu post here
http://www.edaboard.com/viewtopic.php?t=169440&highlight =

par pozīciju aprēķinā ar ultraskaņas.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back