vislabāko kameru?

A

asic1984

Guest
Hi all

Man vajag izmantot kameru mana lidmašīna projektam tas būs valde ar lidmašīnu

Man vajag zināt veidu kamerām, ko var ierakstīt, bet peld ....... gan kodiens attēlus un video ierakstu

jebkuri pieteikumi, kas vietām

thanks for help

Prawie 2000 zgłoszeń dotyczących zamieszczania i rozpowszechniania nielegalnych treści w Internecie trafiło w I kwartale 2014 r. do zespołu Dyżurnet.pl, który jest jedynym w Polsce punktem kontaktowym przyjmującym zgłoszenia o nadużyciach w sieci.

Read more...

Vai jūs runājat par modeli, lidmašīnu vai reālā pilna izmēra lidmašīnu?

Tā nessasary zināt, cik smags un liels kameru var.

ME wrote:

Vai jūs runājat par modeli, lidmašīnu vai reālā pilna izmēra lidmašīnu?Tā nessasary zināt, cik smags un liels kameru var.

čau

plakne .......... ir rc plakne ............. nav īsti plakne protams ...........

Es likšu kameru to veikt picturse ......... tik man vajag kameru, kuras var fotografēt ar lielu ātrumu pārvietojas

Viss par digitālajām fotokamerām
http://www.dpreview.com/

Man ir Olympus viena, bet es ieteiktu digitālo fotokameru, kas var tikt iedarbināta ārēji, izmantojot kontaktu.Tas ir noderīgi, ja vēlaties kontrolēt no jūsu raidītājs kadru.Jūs varat izmantot vienu no vadības pogas (rezerves kanāls) attālināti aktivizētu kameru.
Triks ir atrast vienu, kas ir saskarne ar ārējo sliekšņa slēdzis.

Jūs varat izmantot krāsu analogo kameru (ļoti viegls un ļoti lēti) un pārraidīt televīzijas signālu uz zemes un veic ierakstu uz Zemes.
Protams, ja jūs vēlaties augsto kvalitātes fotoattēlus tas ir bezjēdzīgi.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back