virzās atpakaļ apliecību HFSS?

Ko jūs vēlaties darīt, ir iespējams.Cik atceros, ja jūs iedziļināties analīzē izveidot un ierobežot konverģences 6 iet šķīdums atjaunos, ka atkārtojumu un tad varat mēģināt strauji slaucīšana.Es neesmu mēģinājis šo ilgu laiku un, cerams, tas joprojām darbojas šādā veidā.Labu veiksmi.

Jūs vēlaties mainīt rezultātā pāriet 7 iziet 6?
Tas ir iespējams.Vienkārši mainīt max skaitu pāriet pie 6 un mainīt minumun skaitu pāriet līdz 6.Tas ir OK

W

wlcsp

Guest
Dear all,

I ilga HFSS imitācijas un pēc 7 caurlaides, tā sasniedza manu konverģences kritērijiem.Tomēr tas varētu nedarboties, frekvences sweep (Fast sweep), jo, lai no atmiņas.

Vai ir iespējams iegūt acs pēc 6 iet?Es esmu tikai jautājums, ja, izmantojot acs pēc 6 caurlaides palīdzētu samazināt atmiņas significantly.

Vai pāreja uz interpolāciju slaucīt palīdzēt?

Vai kādam ir kāda ideja?

pateicība,
wlcsp

Piedāvātais risinājums būs saplūst ar noteiktu skaitu Tetrahedra elementus, kas lielā mērā atkarīgs no sākotnējā acs Jūsu modelim.Lielāks skaits tetrahedra pie konverģē punktā kalpo precīzāku rezultātu.
Jūs varat mainīt iestatījumu dot konverģenci neliels skaits Tetrahedra, piemēram, palielināt lambda izsmalcinātību vērtību.Pretējā pusē, tas arī samazina risinājuma precizitāti.
Vēl viens veids, samazina frequcency vēziens diapazonā, tas ne tikai ietekmē konverģenci punktā, bet arī tur paredzams risinājums precizitāti.
urravas!

nhomuathu_hanoi wrote:

Piedāvātais risinājums būs saplūst ar noteiktu skaitu Tetrahedra elementus, kas lielā mērā atkarīgs no sākotnējā acs Jūsu modelim.
Lielāks skaits tetrahedra pie konverģē punktā kalpo precīzāku rezultātu.

Jūs varat mainīt iestatījumu dot konverģenci neliels skaits Tetrahedra, piemēram, palielināt lambda izsmalcinātību vērtību.
Pretējā pusē, tas arī samazina risinājuma precizitāti.

Vēl viens veids, samazina frequcency vēziens diapazonā, tas ne tikai ietekmē konverģenci punktā, bet arī tur paredzams risinājums precizitāti.

urravas!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back