virtuālo seriālo portu starp Proteus un Hyper Terminal

R

ranaknight

Guest
Čau, Es esmu, kas vēlas izveidot virtuālo seriālo savienojumu starp 89c51 tiek pielīdzināts in Proteus un Hyper Terminal darbojas Windows. Kā es varu iet par to izdarīt? Paldies jau iepriekš

Es atklāju līdzekli virtuālā termināļa ar proteus.you varat izmantot šo rīku.

ja jūs izmantojat divas mašīnas jums null seriālo kabeli {dažreiz sauc modema kabeli,} pēc tam pievienojiet divām ostām, lai izmantotu HyperTerminal varat arī savienot com 1 fizisko ostas uz COM2 fizisku portu, kas hypertermal izmantot tikai com 2 un ISIS compim tikai izmantot COM1 1 ---- 2 tx-> rx rxcts CTS

ja jūs izmantojat divas mašīnas jums null seriālo kabeli {dažreiz sauc modema kabeli,}
patiesībā man bija, kas vēlas darboties Proteus un Hyperterminal par to pašu mašīnu. Mana ideja bija izveidot sava veida virtuālo seriālo portu savienojumu starp tām.
izmantot HyperTerminal varat arī savienot com 1 fizisko ostas uz COM2 fizisku portu, kas hypertermal izmantot tikai com 2 un compim ISIS tikai, lai izmantotu COM1
par pašu mašīnu?

hi Paskaties iepriekš sniegto atbildi vietā. Risinājums ir tur! Jums ir nepieciešams nomainīt Virtual Terminal ar COMPIM (virtuālā COM interfeisu). Jums ir jābūt 2 coms bez jūsu datoru un null modema kabeli (šķērso). Say jums ir COM1 un COM2 bezmaksas. Pievienojiet null modema starp divām ostām kā saiti un noteikt COMPIM kā ostas COM1. Pēc tam izmantojiet Windows Terminal (vai atkarībā no programmas vēlaties) un iestatiet to kā COM2. Jūs redzēsiet, ka rezultāti, kas, pirms tika nosūtīti Virtual Terminal tagad nosūtīs Windows Terminal (vai jebkuru citu jums var izmantot). [Color = blue] Alternatīvi [/color], ja jums nav 2 fiziska coms velti, tad jūs varat izmantot dažas programmatūras vadītājs, [color = red], piemēram, Virtual Serial Ports Driver XP no http://www. eltima.com / products / vspdxp / [/color]

jūs hit buļļa acīm. tikai to, kas man bija, kas vēlas darīt. Bet nevarēja izdomāt, kā to izdarīt. Paldies, tiešām.

Ja jūs lasīt manu pastu uzmanīgi tas jau minēts manu pastu, ka, ja jums nav com portu var izmantot virtuālo portu vadītājam VSPD XP uz Fragrance

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back