Virtex-5 Power plakne jautājumi ....

Q

qasmi

Guest
Hello all,

Man ir atsevišķi jaudas suppllies par Virtex-5 (XC5VLX30-1FF676) un pārējā kuģa.

* Vai man ievietot atsevišķas plaknes uz Virtex-5 vai man tikai sadalīt vienā plaknē, lai visi kuģa.

* Kā biezuma slāņu un lidmašīnu ietekme darbību padomē.un kāda ir minimālā prasība.

* Kāda ir ieteicams PCB steks 12 slānis klāja.

Lūdzu, nav prātā, ja jautājumi ir ļoti vienkārši.Es esmu Newbie uz vērienīgu kuģa.Thanks in advance

Ar laba vēlējumiem

Hi qasmi,

Jums var būt apskatīt Virtex5 novērtējums platformas www.xilinx.com.Tie nodrošina Gerber files to PCB.Tikai pārbauda tos, saņemt atgādinājumu.

ep20k

Hello ep20K,

Es nevaru atrast nevienu Gerber failus XILINX vietā.Vai man to pieprasa?paldiesSveicieni

Paldies ep20K, I got it.of Gerber formāts bija ALLEGRO.Es lejupielādēt PCB skatītāju un varēja atvērt failu.

Vai jūs varat man pateikt vienu lietu, lūdzu, kāpēc es nevaru atvērt manu Protel DXP dizainparauga SPECCTRA.Kad es gribu atvērt konstrukciju, SPECCTRA mirgo un aizveras.kādi varētu būt problēma.paldies, un rūpēties.Ar laba vēlējumiem

Pārbaudiet, vai DLL failu (konvertēšanai Protel failu. Darīt fails) ir pareiza vai ne.Jūs varat conatct Altium par pašu.

Attiecībā sadalījums plaknē (GND) parasti iesaka nevar sadalīt plakni.

qasmi wrote:

Paldies ep20K, I got it.
of Gerber formāts bija ALLEGRO.
Es lejupielādēt PCB skatītāju un varēja atvērt failu.Vai jūs varat man pateikt vienu lietu, lūdzu, kāpēc es nevaru atvērt manu P * Otel DXP dizainparauga SPECCTRA.
Kad es gribu atvērt konstrukciju, SPECCTRA mirgo un aizveras.
kādi varētu būt problēma.
paldies, un rūpēties.Ar laba vēlējumiem

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back