Vietējais tīkls CAD uzstādīšana

E

ed2000

Guest
Ir ieplānots uzbūvēt lokālo tīklu uzstādīšanai tur elektronikas CAD veida Cadence 5 IC. Šis tīkls tiks iekļauti datorus ar trim OS (Solaris, Linux un WinXP) Šajā sakarā ir vairāki jautājumi: 1) Kas ir labākā izvēle OS vietējā tīkla serveri? Man vajag, lai ir internets un pietiekamu drošības līmeni 2) Kura iepakojumu (programmas) ir noderīgi, neto? Ja pastāv, iedodiet man visas saites, lūdzu. 3) uzticama tīkla aparatūru. Ko jūs ieteiktu man. Paldies jau iepriekš par jebkādu noderīgu atbilžu ...

Man ir būvētas lokālajā tīklā. No manas pieredzes, šeit ir daži īsas atbildes: 1) Es uzskatu UNIX klonus (Linux, Solaris) un to teksta pamatā manipulācijām (komandas un log failus) vairāk piemērots lietošanai. Ja esat saules darbstacijas iet par Solaris, tā ir drošāka un stabilāka. Pretējā gadījumā iet par Linux. 2) Jebkurš Linux ir pilns ar rīkiem kā DNS serveris, firewall, uc Arī jūs varat pārbaudīt ip-masq (Meklēt Googlē) 3) Es esmu, izmantojot iekārtas no D-link. Eventhough to nevar uzskatīt par top uzticamību tie ir lēti un man, viņi strādā perfekti.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back