Vietējā oscilators ar SA612 nav oscilēt

H

halunke86

Guest
Sveiki, mana uztvērēja es vēlos izmantot SA612 kā mikseri, bet 1 testu. maisītājs-daļa does'nt darbu, tāpēc es nolēmu, lai pārbaudītu tikai vietējos oscilatoru. Problēma ir modelēšana (es biju tik laimīgs, ka es atklāju SA612 spice modeli) viss strādā labi, bet patiesībā nav oscilēt neko. Vai ir iespējams pārbaudīt tikai vietējos oscilatoru, vai arī ir problēma, jo man nav "ieejas signāla"? Vai arī ir problēmas ar dimensiju daļām? Paldies par palīdzību jums sincerly halunke [PIEVIENOJIET = CONFIG] 53217 [/PIEVIENOJIET]

izmēģināt šo ceļu
26_1297343960.png

Es nevēlos lietot kristālu jo es gribu noregulētu frekvenci (16 x Mhz )....

vai šādā veidā no datu lapas [url = http://images.elektroda.net/79_1297344441.png]
79_1297344441_thumb.png
[/url] [COLOR = " Sudraba "] [size = 1 ]---------- Post pievienotā 22:28 ---------- Previous post bija 22:27 --------- - [/size] [/color] ar XTAL varat arī noregulētu frekvenci mazliet

@ Takeshi-san: es esmu, izmantojot colpitt-l/c-tank modell no datu lapas .... un es vēlos, lai melodija to vairāk nekā es varu sasaucas ar kristāla ...

jā .... bet es gribu pārbaudīt ķēdes, pirms projektēšanas izkārtojums un neredz citu iespēju, kā to izdarīt ... kādi ieteikumi?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back