Vienotā Sinus pārrāvumi ģenerators vajadzīgs

A

aviaden

Guest
hi,
Man ir sinusa ģenerators ap 650KHz, 5 VPP.

Man vajag, lai iegūtu grēku pārsprāgt tieši 1 ciklu (650 Hz).Grēks jāsākas un jābeidzas tieši nulles sprieguma.

Ķēde ir ražot vienu pārsprāgt katru reizi, kad tas ir trigged.

Man nav izdevies radīt jauku tīru un precīzu pārrāvumi (jo laiks neprecizitātes ...)

Es augstu vērtēju jebkuras idejas par to, kā atrisināt šo problēmu.

Paldies, Aviad.

Jā, es comperator šķērsošanai atklāšanai.Kas dod man pulkstenis (clk1) pēc grēku likmi.Bet man ir nepieciešams, lai sinhronizētu šo pulksteni uz citu pulksteni, clk2, kas noteiks pārsprāgt likmi.

Lets teikt man ir nepieciešams viens pārsprāgt katru 1 ms clk2 dod man sprūda ik pēc 1 ms.bet man ir nepieciešams, lai sinhronizētu clk1 uz CLK 2 daži kā, lai es nopirkšu jauku sinusa.

Tā, ka mana problēma.
Paldies, Aviad.

Tas, šķiet, ir vienkāršs asinhrono loģika (izmantojot, piemēram, divas FF, un daži vārti).
Var pagarināt ar programmējamu ciklu skaitītājs, lai radītu vairāku ciklu pārsprāgt.

Sveiki
u var sākt ar shēmu, kā šis.Pirmajā posmā ir strauji salīdzinājuma kā nulle šķērsot detektora izejas šī diska Jonsons skaitītājs (cd4017) produkcijas counter
vadīt analoge slēdzi, lai attēlotu izlases
par ur projekta nepieciešamība
parauga 650hz u jāizmanto 3 * (cd4017), lai iegūtu sadalīt 1000 ..R3 & C1 vadīt
Schmit sprūda lai saņemtu naudas soda melodija par produkcijas paraugu u var aizstāt R3 ar pot
lai koriģētu sākuma signāla punktu izejas .... U3A ir CD4093
Šajā ķēdē izvades ātrumu 65khz pievienot citu (cd4017), lai iegūtu 6.5khz un
vēl viens, lai saņemtu 650hz
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams pieteikumvārds, lai skatītu šo arestu

Jā, ļoti labs.Man ir aizdomas tomēr, ka eksplozijas ļauj jau ieslēgts "vēlu", ar 100, lai 200 ns dēļ
dažādo iesaistīto kavējumiem.Tāpēc es brīnums, kāpēc jūs pievienot tīšu kavēšanos.Eksplozijas sprūda ir diezgan uzlabotas, piemēram,
ar regulējamu kompensēt salīdzināšanai.

hi FVM
ir maza aizkavēšanās laiks starp cp0 un Q9 par 150ns i piebilst, ka internaly
kavēšanās, lai attēlotu nākamo ciklu.

Quote:

Es piebilstu, ka internaly kavēšanās, lai attēlotu nākamo ciklu

jā ur labi ....taču i domāt viņš izmantošana stabilu 650khz

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back