Vienkāršu skriptu, lai modelētu.

O

otis

Guest
Sveiki, Vai kāds man palīdzēt ar rakstot vienkāršu skriptu, lai palaistu simulācijas kadence vidē Piemēram .. - TB faili - test_tb.v bfm_1.v bfm_1.v test_case_1.v - RTL faili - test_rtl.v For virs failu es gribu darīt simulāciju (verilog). I dont vajag un advacne iespējas brīdī. Tikai pamata simulācija, lai redzētu vilnim Paldies jau iepriekš.

jums būtu jādara darīt ar makefile zem kas īsteno visas savas partijas komandas (i nāk no logiem), piemēram, ja jūsu izmantojot modelsim kas ir komandrindas youd rakstīt $ ncvlog darbs darbs testbench.v design.v> logfile. log tad darīt ncsim ar dažādiem dizaina optimizācijas slēdzi un nodot viss citā log failu, tad darīt grep par ncerror vai ncnote par logfile [color = "Sudraba"] [SIZE = 1] -------- - Pasta pievienotā 21:59 ---------- Previous post bija 21:53 ---------- [/SIZE] [/color] arī ne tieši $, bet tas ir ko mēs kā interni zem Solaris dev env. vienalga Iam nav pārliecināti par pārējo jums, bet var kāds pateikt mums 1), kā ritma inženieri izveidoja dizaina vidi un kādi tieši ir šie perl skripti, lai auto matize procesu. varētu kāds arī pateikt mums 2), kur mēs varam iegūt vienkāršu dizainu kopā ar saviem testbenches (nav obligāti sarežģītas tiem pie opencores.org).

Varbūt tas var palīdzēt. Tas ir tuvākais es varētu atrast. Noņemt specman un chnage vhdl ar verilog. [Url = http://bknpk.no-ip.biz/my_web/IP_STACK/run_script_stages.html] VHDL, Verilog, dizains, pārbaude, skripti, ... [/url]

Irun-64bit-darbs worklib-ziņa-pieeja + Pamatoti sliktākā-licqueue \-ALLOWREDEFINITION \-vlogext h \-vlogext VH \-notimingchecks \-loadpli1 $ {MG_LIB} / cadence_nc_verilog / mm_nc_dynamic: mgboot_nc \ ieejas fsdb.tcl \-definējiet ***** \-v93 \-endlib \ test_tb.v bfm_1.v bfm_1.v test_case_1.v test_rtl.v \

Čau, jūs varat arī nodot visas iespējas no ljxpjpjljx vienā failā, piemēram irun_options.f un sākt ar Irun-f irun_options.f piemērs irun_options.f
Code:
-pieeja + RWC test_tb.v bfm_1.v bfm_1.v test_case_1. v test_rtl.v [/kods]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back