vienkāršs jautājums par jaudas mērījumu

W

winglj

Guest
Hi, ik viens. Man ir vienkārši jautājums par jaudas mērījumu ķēdi, kas tiek darbināta ar akumulatoru. Vai es varu vienkārši atvienojiet pozitīvo vadu no akumulatora uz ķēdes, kā arī izmantot esošo skaitītāju, lai izlasītu pašreizējo kamēr ķēdes operāciju? Un ja es novērtēšu DC strāvas vai AC strāva? Ja maiņstrāva tiek mērīts, var izmantot formulu P = 0,5 * V * I, lai aprēķinātu jaudu? Paldies jau iepriekš

Attiecībā uz vidējā jauda ... Jums ir pārliecināts, ka currente ir fāzē ar spriegumu savu formulu. Ja nē, jums ir izmantot formulu 0,5 * V * I * cos (leņķis no fāzes I / V).

[Quote = winglj] Hi, ik viens. Man ir vienkārši jautājums par jaudas mērījumu ķēdi, kas tiek darbināta ar akumulatoru. Vai es varu vienkārši atvienojiet pozitīvo vadu no akumulatora uz ķēdes, kā arī izmantot esošo skaitītāju, lai izlasītu pašreizējo kamēr ķēdes operāciju? Un ja es novērtēšu DC strāvas vai AC strāva? Ja maiņstrāva tiek mērīts, var izmantot formulu P = 0,5 * V * I, lai aprēķinātu jaudu? Paldies jau iepriekš [/quote] es esmu strādā ar akumulatora barošanu shēmas, GSM / UMTS vietās. Jūs sholud vienmēr izmantot esošās clamp meter (DC diapazonā), lai novērtētu pašreizējo kamēr ķēde darbojas. Cits veids ir ievietot šunta virknē un tad izmēra sprieguma kritums uz tā. AC komponents parasti ir maz izteikta un ir niecīga, bet es nezinu pašreizējo vērtību jūsu ķēdē. Es strādāju ar strāvu secībā 100-600 DC. Regards.

Hi, paldies par replys. Bet es esmu domājām, ja strāva ir kropļota un nav sinusoidālu vairāk, vidējā strāva nebūs tāds pats kā DC strāvu. Man jautājums, vai pašreizējā skaitītājs nodarbojas ar ne-sinusoīdas veida strāvas? Vai tas ir tikai veikt vidējā strāva vai kaut kas cits? Paldies

vidējā strāva nebūs, jo DC strāva
Vidējais neko pats vienmēr DC. vidējā jauda: P = 1 / T ∫ {T / 2,-T / 2} (spriegums (t) * strāva (t)) dt nepieciešams mērīt sprieguma un strāvas, laika, piemēram, ampmeter un voltmetrs. šī metode ir brutāls spēks (derīgs visu sistēmu). Citos gadījumos jums ir pasākums maksimālo vērtību sprieguma un strāvas (tikai attiecībā uz lineārajiem sistēmām) un fāzes nobīde starp spriegumu un strāvu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back