Vienkārša MathCAD problēmas

M

max0412

Guest
Ja jums ir saraksts ar numuriem, kas ir jāizmanto tādā pašā vienādojumā daudzās times.Is ir veids, kā Mathcad var izdarīt bez ierakstot tajā pašā vienādojumā simts reizes? Piemēram teikt, es cenšos atrast paralēli rezistors vērtība viena pretestība, kas pāri paliek tāds pats R1. Citas pretestība ir dažāda R2. Paralēli kombinācija Rp ir Rp = R1 + R2 R1 * R2 Ja man ir simts vērtības R2 kā es varu saņemt Mathcad gabals rezultātus tabulas veidā. Bez izveidotu jaunu mainīgais R2 un pārrakstīt vienādojumu katru reizi. Diapazonā funkcija nedarbojas tie nav skalārs vērtības.

Sveiki max0412, esat mēģinājuši darīt funkciju R2 (x), ar X diapazonu mainīgo?
Code:
 R1 = 100Ohms x: = 1,1.1 .. 100 R2 (x) = 100Ohms * x Rp = R1 * R2 / (R1 + R2) [/kods] Mathcad tagad būtu iespēja gabala vērtības Rp kā tabulu. MagixD

Tas nedarbojas. Mana R2 vērtības ir, piemēram, tas 4.13k, 5.8k, 6.2k ......... ir aptuveni 40 no tiem. Izmantojot tos kā diapazonu mainīgo MathCAD squawks šī vērtība ir skalārs. Es vēlētos, lai varētu rakstīt formulas, kad ir MathCAD iet caur katru R2 vērtību un pievienojiet to formulu un radīt pareizo rezultātu Rp tabulas veidā kā šis. R2 RP 4.13K REZULTĀTI 5.8K REZULTĀTS 6.2K rezultātu. . . Nevermind es uzzināju, kā to izdarīt. Jebkurai citai personai, kas jebkad ir darīt kaut ko līdzīgu šeit ir, kā jūs to darīt.
Code:
 http://www.spsu.edu/ecet/kdavis/Mathcad% 20 -% 20Input% 20Output% 20Tables.pdf

Šeit ir failu, vienkārši pievienot vairāk Ri, kā jums nepieciešams, un baudīt to. I mainīts paplašināšanu jpg, lai varētu ievietot to šeit. Lejupielādēt un pēc tam mainīt paplašināšanu atpakaļ uz mcd. RF-OM

var būt tā ir pārāk vēlu, bet tas varētu būt noderīgi citiem. Tas ir Mathcad 11 lapas, kas prasīs vēlamo vērtību rezistori, tas būs atkārtot to maisījumi tipisku / kopīgās vērtē rezistori , tad tas atgriezīsies kopā ar tuvāko tam ekvivalento pretestību vēlamo rezistors vērtību.

Ja jums ir txt fails numuru, jūs varat to Mathcad matricu ar funkciju readprn. un, lai txt failu ar funkciju wtiteprn. Ja jūs vēlaties veikt vienu operāciju 100 reizes, varat izmantot matricas aprēķinu vai ciklu "Par".

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back