Vienkārša līdzstrāvas selektors ķēdes braukt ar mehāniskajiem

D

dannomassey

Guest
Hi All Es esmu jauns uz šo forumu, bet hopoe daži no jums, iespējams, var man palīdzēt, paldies jau iepriekš, ja varat. Man vajag izstrādāt DC sprieguma selektors shēmas vadīšanai ielādes līdzstrāvas motors. Man vajag, lai izvēlētos diapazonu, kas spriegumu no +10 V un 32 V @ ~ 500mA padzīti no DC barošanas avota. Mana sākotnējā konstrukcija sērijas sprieguma sadalītāju tapped par vafele slēdzi, tomēr Man ir palaist, lai divas problēmas, iekraušanas (ja ir doma par šo) un vai nu pašreizējā ierobežojot atdalītāja KMT vai asiņošanu rezistors darbojas karsti. Tālāk es domāju, ka es varētu izmantot pamata zenner klips / skavas tipa KMT, bet, šķiet, kam ir līdzīgas problēmas, kā es vēlos, kas nav ielādes pusē KMT ir zema aktuāli. Es nedomāju, ka tas būtu pārāk grūti, bet tā Mulsina mani, vai es esmu, kam garīgās bloku: -? Paldies visiem

Vai jums jau ir barošanas avots, kas ir vairākas izejas (sprieguma pakāpēm), un jūs vēlaties, lai izvēlētos kādu no šiem rezultātiem?

Hi Prototyp Paldies par Jūsu atbildi, man ir mainīga barošanas avots (vienu izejas), bet es gribu šo ierīci uz testēšanas centrs, kur noteikti sprieguma līmeņos jābūt precīziem un atkārtotu regulāri. Tātad ideja ir, lai būtu vadības bloku, lai ietaupītu laiku, pūles un kļūdu.

Ja jūs izmantojat iespējas dalītāju darbojas teikt, 10mA, tad, izmantojot jaudas tranzistoru kā avotu vai raidītāju sekotājs, rezultāts būs apmierinošs izveidota. Zemākā spriegumu izejas faktisko izejas spriegums būtu zemāka, tad theorectical, bet tas būs, jābūt atkārtojamiem, lai jūs vienkārši izvēlieties potenciāls dalītāju rezistori, lai kompensētu pievienotās voltu kritums. Atklāts

Hi. Kas adition ar kopēju colector, varat izmantot opamp, lai "pastiprinātu" spriegumu folower. Ja jūs neesat pazīstams ar opamps, vienu tranzistors vajadzētu darīt to darbu. Anyway, pārliecinieties, ka tranzistors var whitstand 16 vatu siltuma ražošanā.

Ierosināja emitera sekotājs var strādāt kā vienkārša sprieguma regulators ar mērenu precizitāti. Mainīgais sprieguma regulators, piemēram, LM317 tomēr tiktu noteikts spriegums neatkarīgi no slodzes izmaiņām, kā arī pasargātu sevi bikses un siltuma pārslodzēm. Beidzot, jūs, protams, var izmantot barošanas ar digitālo plānošanu vai analogais tālvadības spējas. Pēdējā būtu parastā testa šķīduma nozarē.

Paldies visiem par padomu, es zinu, ka programmējamas PSU būtu visvairāk taisni uz priekšu ceļš, bet es fancied nedaudz projektu atdzīvināt nedēļas ;-) man bija skatoties regulējamu sprieguma regulators, kā auggested (LM317) un domāju, ka es šo ideju īstenot, bet arī dod man iespēju pievienot vēl dažus ērts iezīmes dizainu. Daudzi Paldies

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back