Vienkāršās Voltage Regulator

D

dkace

Guest
Hi,
Es esmu lasījumā pavārgrāmatu un barošanas un lineāro regulatoru, es atklāju šo shematisks (slodzes un iet kondensators trūkst BJTs "emmiter).
Ir skaidrs, tur, pastiprinātājs tiek izmantots, lai labotu kļūdu sprieguma izejas attiecībā uz atsauces spriegums tapu.Un ka dividor rezistori ir spriegums tiek ievēlēti tādā veidā, ka Vref = sprieguma - pin.Mans stulbs jautājums: Ja Vref = V-tad Vout ir 0, ne?Ja Vb = 0, tad tranzistors ir slēgta, ne?Kā ir iespējams, ir noteikti pārrēķina pēc tam?Es esmu pārliecināts, ka es garām kaut ko, lai ...man palīdzēt atrast to!

D.
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams pieteikumvārds, lai skatītu šo arestu

Ja Vout nav nulle, tas pievienojiet nedaudz spriegumu starp V ANS V-,
jo spriegumu pieaugums no opamp ir ļoti augsts.

Tātad faktiski Vout var būt jebkura vērtība, ja V vienāds V-jo Vout / pieaugums ir niecīgs.

Oups!
Atvainojiet puiši un meitenes!Es aizmirsu izdarīt negatīvas atsauksmes opamp shēmas!
Es darīšu to tiklīdz mana datora atmiņā tiks atbrīvoti no 4 uzdevumiem man darbojas ...
D.

Es domāju, ka es atrisināta to.
Lūk, kā tas ir: opamp ķēde ir negatīvas atsauksmes pastiprinātāju.Tāpēc, ja mums nav Vref - ieguldījums būtu virtuālā graound.Kas tiek darīts, ka mēs rūpējamies ar spriegumu dividor šo punktu jābūt Vref sprieguma.Tāpēc jebkura excurtion no šī radīsies atšķirīgs (papildināts) produkcija, kas pārvieto darbību līniju uz augšu vai uz leju, tādējādi regulējot emmiter spriegums attiecīgi.
Vai šīs tiesības tagad?

Iecirkņa u ir dota, ir perfekta.Amp ir negatīvas atsauksmes ..Un kravas būtu saistīts ar emisiju no BJT.Tas ir vienkāršs lineārs regulators.
Es donot saprotu problēmu.Stabilitāte būtu jautājums, kā paralēli, lai slodze ir nepieciešams izejas vāciņu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back