Vienkāršā kristāla Radio jautājums (sēkļa jautājums)

E

elockpicker

Guest
Čau,

Man ir divi jautājumi par radio.
1) Kā jūs zināt, vienkāršu veidu, radio ir viena, kas izmanto kristāla earphone un germānija diode.One gals ir savienots ar antenu un otra REAL zemes, ti, augsni.
Man bija jautājums: mūsdienu radio mums nav vajadzīga augsne un mums tikai vajag antenu.
Kā tas ir iespējams?

2) kas ir ķēdes modelis antena?

Liels paldies.

Jūs runājat par apraides joslas AM radio.AM radio josla ir ļoti zemas frekvences.Kā tādi, antena, kas vēlas būt vismaz viena ceturtdaļa viļņa garumā, ir fiziski daudz pēdu garš.

Jūs varētu izmantot puse vilnis garš antena (nav vajadzīga zeme zemes savienojums), kas ir divreiz tik ilgi, kamēr ceturtā vilnis vienu, bet tas ir vēl lielāka.Tātad, jūs izmantojat vienu ceturtdaļu vilnis garš antena, un citas "puses" ir antena, lietojot zemes zemes.Zeme zemes darbojas mazliet kā spogulis, un spoguļattēls quarterwave antena, plus quarterwave antena pats pievienot elektriski jāizskatās pusē viļņu antenu.

Modern radiostacijas vietā izmantot bārs ferīta materiāls, kas ir daudz vara stieples brūces ap to.Tas padara antena "meklēt" elektriski līdzīgi kā tas ir puse viļņu antenu, bet tas ir tikai 1 / 10 izmēru fiziski.

Paldies, bet es varu uzņemties antenu kā sprieguma avota (kas man buferis)?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back